Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Εύβοια: To στενό ”μαρκάρισμα” κατέληξε σε ντοματοπόλεμο και ξύλο!

Δύο γάιδαροι μαλώνανε για ξένο αχυρώνα ή πιο συγκεριμένα, δύο γυναίκες μαλιοτραβήχτηκαν για τα μάτια ενός σαραντάρη που δεν έχει δεσμό με καμμία από αυτές και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά!

Όλα ξεκίνησαν πριν από έξι μήνες όταν μετακόμισε στην πολυκατοικία των… άγριων κοριτσιών. Ανύπαντρες και οι δύο αγνοώντας ότι ο σαραντάρης είχε οικογένεια, άρχισαν να τον φλερτάρουν. Πρόκειται για μία 35χρονη και μία 30άρα που έμεναν στον ίδιο όροφο σε πολυκατοικία της Χαλκίδας.

Από την πρώτη στιγμή το ”μαρκάρισμα” που του έκαναν ήταν πολύ στενό. Σύμφωνα με το evianews.com, κατά τους χειμερινούς μήνες όπου και αν το συναντούσαν άρχιζαν να του λένε για τον κακό καιρό, για το πόσο καλή επιλογή έκανε που πήγε να μείνει εκεί και πολλά άλλα…

Ο σαραντάρης όμως δεν έδειχνε να τσιμπά και αυτό ήταν που έκανε τις “άγριες” γειτόνισσες να τσιτώσουν τα νεύρα τους. Ο καβγάς δεν άργησε να έρθει όταν συναντήθηκαν στην πυλωτή, την ώρα που η 35άρα γυρνούσε από την λαϊκή. Κουβέντα στην κουβέντα, οι φωνές τους ξεσήκωσαν τη γειτονιά και άρχισαν να μαλλιοτραβιούνται. Μάλιστα η 35άρα άρχισε να πετά από τις τσάντες τις ντομάτες που είχε πάρει από ένα πάγκο της λαϊκής.

Σηκώθηκε όλη η πολυκατοικία στο πόδι και βέβαια κανένας τους δεν καταλάβαινε τον λόγο. Άκουγε μόνο τις τσιρίδες και τίποτα άλλο. Μάλιστα τις φωνές άκουσε και η γυναίκα του σαραντάρη που πήγε να τις χωρίσει αλλά βέβαια ποτέ δεν έμαθε τον λόγο.

Μάλιστα μετά τον καβγά, και την αποχώρηση των πρωταγωνίστριων από το σημείο, φιλοτιμήθηκε να πάρει την σκούπα και να καθαρίσει την είσοδο μιας και η καθαριστρια της πολυκατοικίας θα έρχονταν μετά από τέσσερις μέρες…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε