Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Εύβοια: Tους έκλεψε το αυτοκίνητο και… εγκαταστάθηκε στο εξοχικό τους!

Κάποια από τα κλοπιμαία που έκρυβε στο ξένο εξοχικό ο κλέφτης - ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, είχε κλέψει δύο φορές, ένα αυτοκίνητο της οικογένειας!

Ο 42χρονος γαμπρός του ιδιοκτήτη της εξοχικής κατοικίας στην Αυλίδα Ευβοίας, δεν πίστευε στα μάτια του.
Όταν μπήκε στο σπίτι, το είδε γεμάτο με κλοπιμαία! Σε κάποιον άρεσε και είχε αποφασίσει να μένει εκεί τους τελευταίους μήνες.

Αυτός ο… “κάποιος”, είναι ένας 33χρονος Βούλγαρος ο οποίος, όπως διαβάζουμε στο LamiaReport, πριν από μήνες είχε κλέψει το αυτοκίνητο της συζύγου του. Τότε το είχε εγκαταλείψει και το είχε βρει η ιδιοκτήτρια. Τώρα της το έκλεψε και πάλι!

Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και όταν τον συνελήφθη ο 33χρονος αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει και κατάληψη στο εξοχικό της οικογένειας, στο οποίο έκρυβε και κλοπιμαία από άλλα σπίτια της περιοχής, τα οποία είχε αδειάσει!

Ο 33χρονος Βούλγαρος, το τελευταίο τρίμηνο έκανε τουλάχιστον έξι κλοπές-διαρρήξεις από τις οποίες πήρε:
7 τηλεοράσεις, 1 ηλεκτρική κουζίνα, 1 πλυντήριο ρούχων, 2 επιτραπέζια ηχοσυστήματα,1 ηχοσύστημα αυτοκινήτου, 2 φορητά Radio CD, 1 HOME CINEMA, 2 συσκευές αναπαραγωγής DVD καθώς και άλλες μικροσυσκευές…

Τώρα η αστυνομικοί εξετάζουν και σε ποιες άλλες αξιόποινες πράξεις εμπλέκεται ενώ τα περισσότερα από τα κλοπιμαία, που βλέπετε στη φωτογραφία της αστυνομίας, αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και παραδόθηκαν σε αυτούς, όπως και το αυτοκίνητο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε