Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εύβοια:Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και βρήκε την κόρη του, κρεμασμένη!

Εύβοια:Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και βρήκε την κόρη του, κρεμασμένη!

Η οικογένεια ήταν μαζεμένη στο σαλόνι και έβλεπε τηλεόραση – Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε, όταν η 27χρονη γυναίκα σηκώθηκε από τη θέση της…

Όλα έγιναν το μεσημέρι, στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Άνω Βάθεια. Η 27χρονη γυναίκα βρισκόταν στο πατρικό της σπίτι, μαζί με τον σύζυγο και τον πατέρα της. Όλοι κάθονταν στο σαλόνι, όταν κάποια στιγμή η νεαρή κοπέλα σηκώθηκε και βγήκε από το δωμάτιο.

Τα λεπτά περνούσαν και κάποια στιγμή ο πατέρας της 27χρονης, την φώναξε αλλά δεν πήρε απάντηση. Σηκώθηκε, έκανε λίγα βήματα και έπαθε σοκ! Η κόρη του ήταν νεκρή. Κρεμασμένη σε ένα σκοινί, που έδεσε πάνω από τις σκάλες του σπιτιού της.

Στο σπίτι επικράτησε πανικός. Οι δύο άντρες προσπαθούσαν να ξεπεράσουν το ισχυρό σοκ, ενώ από τις φωνές τους, ξεσηκώθηκε όλη η γειτρονιά. Κάποιοι πήγαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει. Όταν πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση τηλεφώνησαν στην αστυνομία.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, ερεύνησαν τον χώρο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία.΄Ακομα μία αυτοκτονία νεαρής γυναίκας, που βυθίζει στο πένθος τους συγγενείς αλλά και τους φίλους που τη γνώριζαν…

Οι αυτοκτονίες και οι απόπειρες, σε ολόκληρη τη χώρα αυξάνονται διαρκώς. Οι περισσότερες έχουν θύματα νεαρά άτομα, που βυθίζονται στην απελπισία από τα χρέη. Πριν από περίπου ένα μήνα, μια μάνα στο Ηράκλειο, πήρε το παιδί της και προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν, πέφτοντας στη θάλασσα του λιμανιού… (διαβάστε το σχετικό άρθρο) 

Την ίδια περίοδο, τα χρέη έγιναν θηλιά στο λαιμό ενός νεαρού από την Πτολεμαϊδα, που ανακοίνωσε την αυτοκτονία του, με μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της νύφης του… (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σέρρες: Αυτοκτόνησε λόγω χρεών

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το σπίτι του

Ηράκλειο: Δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!


Χανιά: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω χρεών στα γενέθλιά του!


Θεσσαλονίκη: Γνωστός επιχειρηματίας βούτηξε στο κενό και σκοτώθηκε


Πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει – Την έσωσε το τελευταίο τηλεφώνημα!


Χανιά: Επιχειρηματίας έγραψε το τελευταίο σημείωμα και αυτοκτόνησε!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε