Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Φωκίδα: “Συναγερμός” για νεαρό που χάθηκε στο βουνό! Έχει χτυπήσει αλλά δεν ξέρει πού βρίσκεται!

Φωκίδα: “Συναγερμός” για νεαρό που χάθηκε στο βουνό! Έχει χτυπήσει αλλά δεν ξέρει πού βρίσκεται!

Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το πρωί οι έρευνες στη Φωκίδα για τον εντοπισμό ενός 21χρονου από το Λευκαδίτι, ο οποίος έχει χαθεί από χθες βράδυ.

Στις έρευνες εκτός από τους συγγενείς τους εθελοντές, τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς, συμμετέχει και ειδικός σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία, που έχει πάει στην περιοχή με δυο άνδρες.

Ενημέρωσε ότι είναι τραυματίας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός αγνοούμενος τηλεφώνησε πριν από λίγη ώρα στο 112 λέγοντας ότι έχει πέσει κάπου και ότι είναι τραυματίας, χωρίς ωστόσο όπως ο ίδιος είπε να κινδυνεύει η ζωή του. Δυστυχώς όμως δεν μπορούσε να δώσει το στίγμα του για να τον βρουν, γιατί δεν ξέρει που βρίσκεται.

Στην περιοχή σπεύδει η ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, η οποία σε συνεργασία με τον ειδικό σκύλο που ήδη είναι στο σημείο θα προσπαθήσουν να βρουν τον τραυματισμένο νεαρό για να τον ανασύρουν.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεαρός μαζί με τον 52χρονο θείο του είχαν πάει την Κυριακή βόλτα στο βουνό και συγκεκριμένα στη θέση Νεραϊδοσπηλιά.

Λίγο πριν πέσει το σκοτάδι χάθηκαν μεταξύ τους. Στις 18:55΄ ο 21χρονος τηλεφώνησε στο 112 και δήλωσε ότι έχουν χαθεί μεταξύ τους ζητώντας βοήθεια.

Δυο ώρες αργότερα, γύρω στις 9:00΄ το βράδυ, εντοπίστηκε ο 52χρονος, όχι όμως και ο 21χρονος ανιψιός του.

Οι αναζητήσεις συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα χωρίς αποτέλεσμα και με το πρώτο φως της ημέρας ζητήθηκαν ενισχύσεις για να συνεχιστούν οι έρευνες στην περιοχή που είναι δύσβατη και απόκρημνη.

Πηγή: LamiaReport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε