Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Φωτιές σε Τρίκαλα και Χαλκίδα – Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στις Σέρρες

Φωτιές σε Τρίκαλα και Χαλκίδα – Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στις Σέρρες

Αρκετά μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή «Χουτιάνα», στα όρια μεταξύ Χρυσομηλιάς και δάσους Περτουλίου, στα Τρίκαλα ενώ μάχη  με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες και στη Ριτσώνα Χαλκίδας.

Η φωτιά οπως γράφει το trikalavoice.gr έχει εκδηλωθεί σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο, μέσα σε χαράδρα και είναι εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο να την προσεγγίσουν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας τα οποία έχουν σπεύσει στο σημείο.

Πιθανότατα θα ζητηθούν ενισχύσεις και εναέρια μέσα προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε δασική έκταση στη Ριτσώνα μετά από προσπάθειες 20 πυροσβεστών, με 7 οχήματα και δύο αεροσκάφη. Η φωτιά ξέσπασε δίπλα στη βιομηχανική ζώνη αλλά δεν απειλήθηκαν εργοστάσια ούτε κατοικημένες περιοχές.

Tέσσερα στρέμματα δασικής έκτασης κατάφερε να τυλίξει στις φλόγες, μέσα σε λίγα λεπτά, η φωτιά που εκδηλώθηκε, το μεσημέρι, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σε δασική έκταση στην Τριανταφυλλιά Βισαλτίας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τέσσερα πυροσβεστικά κλιμάκια από τις Σέρρες, δύο από τη Νιγρίτα και ένα από το Σιδηρόκαστρο. Η φωτιά τέθηκε σε πλήρη έλεγχο και κατασβήστηκε, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται οι πυροσβέστες.

Η πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών διερευνά την υπόθεση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε