Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Φρίκη στην Κρήτη: Τον κακοποίησαν με ρόπαλα μέσα στο σπίτι του!

Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο…

Μυστήριο καλύπτει τον άγριο ξυλοδαρμό ενός κατοίκου της Σταλίδας, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, έχοντας υποβληθεί μάλιστα και σε χειρουργική επέμβαση εξαιτίας των πολλών τραυμάτων που του προκάλεσαν οι δύο άνδρες που τον χτύπησαν χωρίς έλεος προχθές το βράδυ (28-03-2012).

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα , έχει νοσηλευτεί κατά το παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και δέχτηκε την επίθεση μέσα στο σπίτι του προχθές το βράδυ, από δύο άτομα με ρόπαλα που … τον “σάπισαν” στο ξύλο, ενώ δε σταμάτησαν παρά μόνο όταν τον άφησαν αναίσθητο και αιμόφυρτο πεσμένο στο πάτωμα.

Το μένος των δραστών ήταν τόσο μεγάλο που φαίνεται τόσο από τα σημάδια στο σώμα και στο κεφάλι που προξένησαν από τις ροπαλιές , αλλά και από τα αίματα που είχαν πεταχτεί σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Το θύμα της επίθεσης μένει μονάχο του κάτι που πιθανότατα γνώριζαν τα δύο άτομα που τον κακοποίησαν ο σκοπός των οποίων από ότι φαίνεται από την έρευνα της Αστυνομίας δεν ήταν η ληστεία.

Ο 40χρονος παρά τον ανηλεή ξυλοδαρμό του βρήκε σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr τη δύναμη και κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει τι του είχε συμβεί. 

Ωστόσο, παραμένουν προς στιγμή άγνωστα τα αίτια που έκαναν τους δύο δράστες να στραφούν εναντίον του 40χρονου και να τον κακοποιήσουν. Ο 40χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, υπεβλήθη σε χειρουργείο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί κατάγματα στα άκρα και χθες οι γιατροί δεν επέτρεψαν στους αστυνομικούς να πάρουν κατάθεση από το θύμα, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα.

Ο ίδιος πάντως τα πρώτα λεπτά που βρέθηκε από τους αστυνομικούς σε άσχημη κατάσταση φέρεται να έδωσε κάποια στοιχεία που κατευθύνουν τις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από το συγγενικό περιβάλλον του 40χρονου, χωρίς όμως τα άτομα που μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει να μπορούν να ρίξουν φως στην περίεργη υπόθεση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε