Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Άνοιξε η Παραμυθοχώρα στη Στυλίδα

ΦΩΤΟ από LamiaReport

Tο χωριό του Αη Βασίλη, μετακόμισε φέτος στη Στυλίδα! Από τις 9 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου στο Πάρκο του Λαού…

Αύριο Σάββατο , στις 17:30 θα γίνουν τα εγκαίνια και η επίσημη τελετή έναρξης ενώ όλες αυτές τις ημέρες υπάρχουν πάρα πολλές και καλές εκδηλώσεις για θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους.

Ηλίας Βρεττός(12/12), Κόκκινα Χαλιά(18/12), Τρίφωνο (21/12) Goin’ Through feat NEBMA και Κατερίνα Στικούδη(22/12), Δημήτρης Αργυρίου(23/12), Avatar(30/12) είναι μέσα στο πρόγραμμα ενώ υπάρχουν και πολλές βραδιές με τοπικά συγκροτήματα και θεατρικές παραστάσεις και εκπλήξεις.

“Αποτελεί ιδιαίτερη ικανοποίηση για εμάς να βλέπουμε τους κόπους 3 μηνών να αποδίδουν αυτό το τόσο όμορφο, ζεστό και πολύ Χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα. Είναι κάτι πρωτοποριακό για τον τόπο μας, κάτι που θα αναδείξει την πόλη μας και θα προσελκύσει πολύ κόσμο. Είναι αλήθεια ότι κουραστήκαμε πραγματικά, πολλές φορές ξεπεράσαμε τα όρια μας για να φτάσουμε ως εδώ. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όμως και να είστε σίγουροι ότι του χρόνου η Παραμυθοχώρα θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία” είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Στυλίδας Ευάγγελος Κυριακίδης, συμπληρώνοντας ότι ήταν σημαντική η βοήθεια του Δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου.

Διαβάστε ακόμα:
Φθιώτιδα: Ο Απόστολος Γκλέτσος μειώνει τα δημοτικά τέλη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε