Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Απήγαγαν, λήστεψαν και ξυλοκόπησαν επιχειρηματία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό των κακοποιών – Η περιπέτεια του θύματος ξεκίνησε στον δρόμο για το σπίτι του…

Όλα έγιναν γύρω στις 22:30 το βράδυ, μόλις ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, που βρίσκεται επί της οδού Στυλίδος, στο ύψος της Μεγάλης Βρύσης στη Λαμία, έκλεισε το μαγαζί και πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του για να πάει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι τρεις κουκουλοφόροι, που του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το μαγαζί, εκείνη την στιγμή τον αιφνιδίασαν και με τη βία τον έβαλαν μέσα στην καρότσα του φορτηγού τους. Οι δυο από τους ληστές μπήκαν πίσω μαζί του και ο τρίτος στο τιμόνι.

Στη συνέχεια πήγαν λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω και συγκεκριμένα κάτω από τη γέφυρα της εθνικής οδού, μέσα σε ένα αγροτικό δρόμο, κοντά στους “Πελαργούς”. Στη διαδρομή οι αδίστακτοι ληστές χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές τον 68χρονο, στο πρόσωπο και στο σώμα.

Εκεί σταμάτησαν τον έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο και αφού τον έριξαν στο έδαφος του πήραν τις εισπράξεις της ημέρας, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 2.000 ευρώ, αμέσως μετά εμφανίστηκε ένας τέταρτος συνεργός με ένα μοβ αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκαν και οι άλλοι τρεις ληστές και έφυγαν από τον παράδρομο προς Λάρισα.

Ο 68χρονος που δεν είχε μαζί του κινητό επέστρεψε με το αυτοκίνητο στο μαγαζί και ενημέρωσε την αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ξάνθη: Απανθρακωμένο πτώμα σε πυλωτή πολυκατοικίας!

Λάρισα:Όποιος πλήρωνε, αρίστευε – Κατηγορούν για σκάνδαλο καθηγητή του ΤΕΙ!

Ηλεία:Το κακό προαίσθημα έσωσε τον ιδιοκτήτη βενζινάδικου απ’τα χειρότερα!

Κρήτη: Έστησαν ενέδρα και ”σακάτεψαν” γνωστό επιχειρηματία!

Αχαϊα: Συγκίνηση για τον θάνατο της γλυκιάς Ντορότας που ”έσβησε” στην άσφαλτο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε