Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Δεν τους έδωσε τις εισπράξεις και την τσάκισαν στο ξύλο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την απείλησαν με στιλέτο και της ζήτησαν τα χρήματα – Στο νοσοκομείο Λαμίας κατέληξε η άτυχη γυναίκα και με χειροπέδες οι επίδοξοι ληστές

Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε χθες τα ξημερώματα μια 41χρονη ιδιοκτήτρια ενός τυροπιτάδικου-πρατήριο άρτου στη Τιθορέα Φθιώτιδας.

Οι δύο δράστες μπήκαν στο κατάστημα και χωρίς να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας ένα στιλέτο ζήτησαν από την ιδιοκτήτρια τις εισπράξεις. Όταν εκείνη τους είπε ότι δεν έχει χρήματα, δείχνοντας την άδεια ταμειακή, εκείνοι εξαγριώθηκαν και άρχισαν να την χτυπούν! Η ηλικιωμένη μητέρα της, που ήταν εκεί, ειδοποίησε έντρομη τον γαμπρό της.

Όπως διαβάζουμε στο LamiaReport, ακολούθησε συμπλοκή με τους δυο θρασύτατους δράστες να χτυπούν τους ιδιοκτήτες και εκείνοι να προσπαθούν να αμυνθούν.
Οι δράστες έφυγαν βρίζοντας και απειλώντας ότι θα επανέλθουν, ενώ τους είπαν να μην τολμήσουν να ενημερώσουν την αστυνομία.

Οι ιδιοκτήτες κατήγγειλαν το συμβάν στην αστυνομία και οι φερόμενοι ως δράστες, ηλικίας  25 και 19 ετών, συνελήφθησαν λίγο αργότερα στη Λιβαδειά, όπου μένουν, από άνδρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς.

Η άτυχη γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο Λαμίας με τραύματα στον αυχένα, μώλωπες και χτυπήματα σε όλο το σώμα.

Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, απειλής, πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης, οπλοχρησίας και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Διαβάστε ακόμα:

Βοιωτία: Έσερνε γριούλα στον δρόμο για να της αρπάξει τη σύνταξη!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε