Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Έργα στον οδικό άξονα ΠΑΘΕ από αύριο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Λόγω των έργων θα γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο…

Τα έργα θα γίνουν για την αποκατάσταση των αρμών συστολής – διαστολής στον οδικό άξονα ΠΑΘΕ του Νομού Φθιώτιδας,
από 20-06-2012 έως και 31-07-2012.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν αφορούν τα τμήματα από:

την 199,570 χ/θ έως την 199,590 χ/θ (γέφυρα Μπράλου) και
την 201,720 χ/θ έως την 201,845 χ/θ (γέφυρα Σπερχειού).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνονται ως εξής:

Η Α΄ Φάση κατασκευής περιλαμβάνει τις εργασίες αποκατάστασης των αρμών της γέφυρας του Μπράλου, στον κλάδο με κατεύθυνση προς Λαμία σε δύο τμήματα. Το πρώτο τμήμα θα γίνει με κλείσιμο της αριστερής λωρίδας και το δεύτερο με κλείσιμο της δεξιάς λωρίδας.
Η Β΄ Φάση κατασκευής περιλαμβάνει τις εργασίες αποκατάστασης των αρμών της γέφυρας του Σπερχειού, στον κλάδο με κατεύθυνση προς Λαμία σε δύο τμήματα. Το πρώτο τμήμα θα γίνει με κλείσιμο της αριστερής λωρίδας και το δεύτερο με κλείσιμο της δεξιάς λωρίδας.
Η Γ΄ Φάση κατασκευής περιλαμβάνει τις εργασίες αποκατάστασης των αρμών της γέφυρας του Σπερχειού, στον κλάδο με κατεύθυνση προς Αθήνα σε δύο τμήματα. Το πρώτο τμήμα θα γίνει με κλείσιμο της αριστερής λωρίδας και το δεύτερο με κλείσιμο της δεξιάς λωρίδας.
Η Δ΄ Φάση κατασκευής περιλαμβάνει τις εργασίες αποκατάστασης των αρμών της γέφυρας του Μπράλου, στον κλάδο με κατεύθυνση προς Αθήνα σε δύο τμήματα. Το πρώτο τμήμα θα γίνει με κλείσιμο της αριστερής λωρίδας και το δεύτερο με κλείσιμο της δεξιάς λωρίδας.

Οι εργασίες θα γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, με διαδοχικό αποκλεισμό από την κυκλοφορία, μέσω κατάλληλης σήμανσης των λωρίδων κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου, σε μήκος ανάλογο των εργασιών και σε κάθε περίπτωση μικρότερο του ενός χιλιομέτρου.

Διαβάστε ακόμα:

Αγρίνιο: Του έκλεψαν από το αυτοκίνητο… την πόρτα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε