Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Και άλλη σύλληψη για τη σπείρα ναρκωτικών

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τη σπείρα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην Λαμία αλλά και σε άλλες περιοχές της Φθιώτιδας.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ακόμη ένας άνδρας, το όνομα του οποίου ήταν στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί. Ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη στα σύνορα τη στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει στην Αλβανία.

Αυτή την ώρα, κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας και αύριο πιθανότατα θα οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας. Εκεί βρέθηκαν σήμερα 5 από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, 4 άνδρες και μία γυναίκα.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα οι 2 από τους 4 προφυλακίστηκαν και θα οδηγηθούν τις επόμενες ώρες σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας. Ο 3ος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο 4ος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

Η γυναίκα δεν άντεξε και λιποθύμησε έξω από το γραφείο της ανακρίτριας. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια επέστρεψε στο δικαστήριο όπου αποφασίστηκε η προφυλάκισή της. Εκεί νοσηλεύεται και ο 58χρονος που πήδηξε από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Την Δευτέρα θα οδηγηθούν στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας και τα υπόλοιπα 10 μέλη της σπείρας που κρατούνται στα κρατητήρια του κτηρίου Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Πηγή: tvstar

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε