Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Ληστεία με πυροβολισμούς στα διόδια Τραγάνας – Το σοκ των υπαλλήλων και το λάθος του δράστη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο δράστης αιφνιδίασε τις δύο υπαλλήλους και έβγαλε όπλο. Το χτύπημα στα διόδια της Τραγάνας, κράτησε λίγα δευτερόλεπτα…

Ο δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πλησίασε τις δύο υπαλλήλους των διοδίων της Τραγάνας στη Φθιώτιδα που κινούνταν πεζές στο σημείο και πυροβόλησε 3 φορές στον αέρα με πιστόλι που κρατούσε στα χέρια του. Απαίτησε από τις δύο γυναίκες να του δώσουν τα χρήματα που είχαν πάνω τους από τις εισπράξεις του σταθμού. Έντρομες εκείνες δεν αντέδρασαν και του έδωσαν τα χρήματα. Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε πεζός, ωστόσο κατά την απομάκρυνσή του έπεσαν κάποια χρήματα και ένα συρτάρι από την ταμειακή μηχανή. Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό και έσπευσαν στο σημείο, έκαναν εκτεταμένες έρευνες σε όλη την περιοχή χωρίς όμως να εντοπίσουν την ληστή. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τη σήμανση να ψάχνει για τα δαχτυλικά αποτυπώματα του δράστη…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ανατίναξαν ΑΤΜ και βούτηξαν τα χρήματα

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 03.00 τα ξημερώματα στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Νέο Μοναστήρι του δήμου Δομοκού. Από την έκρηξη έπαθε σοβαρές ζημιές το ΑΤΜ της τράπεζας, τμήμα του κτηρίου και ένα κατάστημα που βρίσκεται απέναντι, ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Οι δράστες κατάφεραν να κλέψουν τα χρήματα του ΑΤΜ και να εξαφανιστούν. Οι αστυνομικοί αναζητούν 2 άνδρες που έφυγαν από το σημείο αμέσως μετά την έκρηξη ενώ το αυτοκίνητο διαφυγής τους εντοπίστηκε λίγο αργότερα στον δρόμο προς την Λάρισα. Οι δράστες του είχαν βάλει φωτιά προκειμένου να μην αφήσουν ίχνη πίσω τους. Οι έρευνες συνεχίζονται από τους αστυνομικούς της Δ.Α. Φθιώτιδας όσο και από τις όμορες διευθύνσεις.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Χτύπημα σε ΑΤΜ των Σερρών

Όλα έγιναν στις 4 Οκτωβρίου. ‘Αγνωστοι ανατίναξαν, στις 03.20 τα ξημερώματα, μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας στον Λευκώνα Σερρών, απ’ όπου πήραν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες ήταν δύο, ενώ φαίνεται ότι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, τον οποίο πυροδότησαν, προκαλώντας σημαντικές φθορές στο ΑΤΜ. Το μηχάνημα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του οικισμού, μέσα σε κιόσκι. Η υπόθεση ερευνάται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Πηγή: lamiastar.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε