Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Πρωτοφανές! Άγριος τσακωμός ληστών στο σπίτι που χτύπησαν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όπως φαίνεται δεν υπήρχε καμία εμπιστοσύνη ανάμεσα στα μέλη της συμμορίας, σε ένα από τα πιο περίεργα και σπάνια περιστατικά…

Οι τρεις ληστές την ώρα που απομακρύνονταν, αλλά ακόμα ήταν μέσα στον κήπο του εξοχικού, άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους για τη μοιρασιά και για τα μετρητά (2.100 ευρώ), που είχαν πάρει από δύο διαφορετικά τσαντάκια του ζευγαριού.

Οι ιδιοκτήτες, που ακόμη δεν είχαν συνέλθει από το σοκ, τους άκουσαν να τσακώνονται με σπαστά ελληνικά: ”Να τα μετρήσουμε τώρα…πόσα πήρες…που τα έχεις…όχι όπως την άλλη φορά..δώστα σε μένα…” και διάφορα άλλα σε πολύ έντονο ύφος, που έδειχνε ότι μεταξύ τους δεν υπήρχε εμπιστοσύνη και φοβόταν να μην ρίξει ο ένας τον άλλο.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με αλλοδαπούς, που διαμένουν στην περιοχή, αφού είναι η δεύτερη ληστεία μέσα σε λίγες ημέρες, που έγινε με τον ίδιο τρόπο. Οι κάτοικοι του Αχινού, αλλά και οι Λαμιώτες που έχουν εξοχικά στην περιοχή είναι ανάστατοι, αφού όπως λένε δεν μπορούν να ζουν με αυτόν τον εφιάλτη καθημερινά.

”Δεν μπορούμε πλέον να πάμε στα εξοχικά μας…φοβούμαστε να καθίσουμε στην βεράντα μας…τι θα κάνουμε το καλοκαίρι”, έλεγε γείτονας του ζευγαριού στο lamiareport.gr, που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια των ληστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηλεία: ”Έτσι μου έκλεψαν 2.800€” – Tι λέει το θύμα στο βίντεο!

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα δηλητήριο σε συμμορία διαρρηκτών!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε