Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Συμμορία ανήλικων τσιγγάνων, χτύπησε όταν η γυναίκα έμεινε μόνη!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Οι τρεις ανήλικοι τσιγγάνοι, ηλικίας 12-14 ετών, παρακολουθούσαν τα γραφεία εταιρίας, που βρίσκονται σε ισόγειο κτιρίου, στην οδό Υψηλάντη στο κέντρο της Λαμίας.

Λίγο πριν τις 12:00 όταν διαπίστωσαν ότι στα γραφεία έμεινε για λίγο μόνη της η σύζυγος του ιδιοκτήτη, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Οι δυο από αυτούς μπήκαν μέσα και πήγαν στο γραφείο του συζύγου της και άρχισαν να ανοίγουν και να κλωτσούν τα συρτάρια. Η γυναίκα σηκώθηκε και πήγε προς το μέρος τους για να τους αποτρέψει. Τότε ο τρίτος της παρέας με αστραπιαίες κινήσεις πήγε και άρπαξε το πορτοφόλι, που είχε αφήσει στην τσάντα, πάνω στο γραφείο της.

Μέχρι η γυναίκα να καταλάβει τι έγινε, οι τρεις επαγγελματίες ανήλικοι κλέφτες, είχαν γίνει καπνός. Η αστυνομία τους αναζητά αυτή την ώρα χτενίζοντας το κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι ανήλικοι δράστες, είναι οι ίδιοι, που έχουν κλέψει κόσμο και κοσμάκη τις τελευταίες μέρες…

Στην αρχική φωτογραφία βλέπετε τη σύλληψη των 3 ανηλίκων τσιγγάνων, μετά από αρπαγή τσάντας ηλικιωμένης γυναίκας στις 28 Μαρτίου στη Λαμία. Τότε τον έναν είχε κυνηγήσει και ακινητοποιήσει ένας πολίτης, ενώ τους άλλους δυο εντόπισαν και συνέλαβαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Συνεχής ενημέρωση για την καταστροφική φωτιά στην Κρήτη


Εύβοια:Συγκλονίζει ο σπαραγμός του παιδιού, που βρήκε νεκρό τον αδερφό του!

Χίος: Ανθρώπινο λάθος έριξε το λεωφορείο των ΚΤΕΛ σε χαράδρα!

Ηράκλειο: ”Οι βουλευτές μας, δεν πρέπει να έχουν Φιλιππινέζες”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε