Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Τον έσφαξαν μέσα στο σπίτι του – Τον άφησαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Καραβομυλο – Οι πρώτες εικόνες στο σπίτι του και οι έρευνες της αστυνομίας, που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά…

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Καραβομυλο, από το άγριο φονικό με θύμα έναν ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του. Ο άτυχος 75χρονος έμεινε μόνος του. Κάθε πρωί ένας γείτονας και φίλος του έφτιαχνε καφέ και πήγαινε σπίτι του για να τον πιουν παρέα. Όταν έφτασε στο σπίτι είδε την πόρτα μισάνοιχτη. Φώναξε τον μπάρμπα Κώστα αλλά απάντηση δεν πήρε. Όταν μπήκε μέσα πάγωσε, αφού είδε τον 75χρονο μέσα στα αίματα, ακριβώς πίσω από την πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε δεχθεί τρία τουλάχιστον χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, σε θώρακα και κοιλιά. Το σπίτι βρέθηκε αναστατωμένο, κάτι που δείχνει ότι μάλλον πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ωστόσο τίποτα δεν αποκλείεται, αφού μπορεί ο δράστης ή οι δράστες να ήθελαν να σκηνοθετήσουν κάτι τέτοιο.

Πάντως ο ηλικιωμένος σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του, ήταν ένα «ήσυχο ανθρωπάκι», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά και δεν είχε διαφορές με κανέναν. Μάλιστα πριν μερικούς μήνες είχε τρακάρει και είχε τραυματιστεί σοβαρά. Το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να αναρρώνει πλήρως. Δυστυχώς όμως το νήμα της ζωής κόπηκε με αυτό τον άγριο τρόπο.

Πηγή: lamiareport.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε