Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Του άνοιξαν την κοιλιά και βρήκαν μέσα 52 σακουλάκια!

Φθιώτιδα: Του άνοιξαν την κοιλιά και βρήκαν μέσα 52 σακουλάκια!

O νεαρός έφτασε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση – Οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή…

Ούτε ένα ούτε δυο, αλλά 52 σακουλάκια λευκού θανάτου είχε καταπιεί, σύμφωνα ο 29χρονος που χθες διακομίσθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο της Λαμίας. Οι γιατροί που τον χειρούργησαν, έπαθαν σοκ, όταν βρήκαν στην κοιλιά του 52 σακουλάκια με ηρωίνη, συνολικού βάρους 630 γραμμαρίων.

Ο νεαρός, που φέρεται να είναι από την Γκάνα και να έχει Ιταλική υπηκοότητα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 29χρονος ταξίδευε με λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη για Αθήνα. Όταν το λεωφορείο έκανε στάση στις 09:30 χθες το πρωί (03-01-2012) σε πρατήριο της εθνικής οδού έξω από τη Λαμία, οι συνεπιβάτες του προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν, αφού ο 29χρονος “κοιμόταν” βυθισμένος στη θέση του, σχεδόν από την αρχή του ταξιδιού.

Αμέσως διαπίστωσαν ότι όλες αυτές τις ώρες δεν κοιμόταν, αλλά κάτι σοβαρό είχε συμβεί, αφού ο νεαρός αλλοδαπός ήταν αναίσθητος, σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο 29χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας. Οι γιατροί μετά από εξετάσεις και ακτινοσκοπικό έλεγχο έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι είχε καταπιεί αρκετά “σακουλάκια” με ναρκωτική ουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ξάνθη: Έτσι βγήκε από τη φυλακή ο βιαστής και δολοφόνος της Ζωής!

Τρίκαλα: Τραγωδία! 12χρονη ξεψύχησε σε υπαίθριο παγοδρόμιο!

Ρόδος: Πλησίασε την μητέρα του και άρχισε να την μαχαιρώνει!

Αχαϊα: ”Ροζ” εφιάλτης για παντρεμένες γυναίκες – Τις απειλούσαν με ”καυτές” φωτογραφίες!

Καστοριά:Πού λέτε να τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία; – Δείτε βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε