Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Τυχερός μέσα στην ατυχία του – Η νταλίκα σταμάτησε στο χείλος του γκρεμού!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Η νταλίκα ανατράπηκε, σύρθηκε στον δρόμο και σταμάτησε στο χείλος του γκρεμού – Δείτε φωτογραφίες…

Όλα έγιναν στην στροφή “καρμανιόλα” του Μπράλου που πριν από λίγους μήνες ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια. Η κολόνα της ΔΕΗ σταμάτησε το βαρύ όχημα που σύρθηκε για περισσότερα από 70 μέτρα στην άσφαλτο και σταμάτησε κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το βαρύ όχημα ήταν φορτωμένο με παλιοσίδερα (σκραπ) και ξεκίνησε από τον Πύργο με προορισμό το Βελεστίνο. Λίγο πριν τις 21:00 χθες βράδυ (10-02-2013) ο οδηγός κατεβαίνοντας τις στροφές του Μπράλου, φτάνοντας στην “καταραμένη” στροφή έχασε τον έλεγχο.
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
Η νταλίκα ανατράπηκε στον δρόμο και στη συνέχεια άρχισε να σύρεται προς τον γκρεμό. Το βαρύ όχημα έσπασε τις μπάρες και βγήκε εκτός. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες σταμάτησε κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού.

Το μεγαλύτερο μέρος του φορτίου “έφυγε” στο γκρεμό, το πίσω μέρος της καρότσας ήταν σχεδόν στον αέρα και ευτυχώς η καμπίνα του οδηγού βρήκε μια μεγάλη κολόνα της ΔΕΗ και σταμάτησε εκεί. Αμέσως μετά ξεκινούσε γκρεμός με βάθος περισσότερο από 300 μέτρα.
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
Ευτυχώς την ίδια ώρα δεν ερχόταν κάποιο άλλο αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα γιατί σίγουρα θα θρηνούσαμε θύματα. Ο οδηγός βγήκε ελαφρά τραυματισμένος και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ οι άνδρες της τροχαίας και της 7ης ΕΜΑΚ καθάρισαν το οδόστρωμα από τα σκράπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Απεγκλωβισμός οδηγού από φλεγόμενο αυτοκίνητο – Φωτό και βίντεο!


Θεσσαλονίκη: Ενέδρα στο δρόμο για το σπίτι – Τον σακάτεψαν για λίγα ευρώ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε