Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φθιώτιδα: ”Βοηθείστε να βρω τον κλέφτη της μάνας μου”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας δίνει πληροφορίες, το τηλέφωνό του και ζητάει βοήθεια – Υπόθεση καρμπόν και στην Θεσσαλονίκη

Ο επαγγελματίας απατεώνας παρουσιάσθηκε στην 80χρονη γυναίκα σαν φίλος του γιου της. Κατάφερε να την πείσει ότι το παιδί της κινδυνεύει να πάει φυλακή και ότι έπρεπε να πληρώσουν για να μην κρατηθεί.

Δυστυχώς η ηλικιωμένη πείστηκε και εκτός από τα χρήματα, που είχε στο σπίτι και τα έδωσε στο “φίλο” του γιου της, την πήρε με το αυτοκίνητο και πήγαν μαζί στο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο κέντρο της πόλης και της πήρε 6.500 ευρώ, που είχε στο βιβλιάριο καταθέσεων η 80χρονη.

Διαβάστε τι έγραψε στο LamiaReport.gr, ο γιος της ηλικιωμένης, που ζητά βοήθεια για να εντοπιστεί ο θρασύτατος απατεώνας:
Οδηγούσε ένα κίτρινο ΦΙΑΤ ΣΤΙΛΟ με ανοιγόμενη οροφή, κοτσαδόρο και πινακίδες άλλης περιοχής. Ήταν περίπου ύψους 1,70, παχύς, σγουρός και μελαχροινός. Παρακαλείται, όποιος γνωρίζει ή παρατήρησε οτιδήποτε χρήσιμο για την έρευνα της Αστυνομίας, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας(22310 56865) ή με το LamiaReport (6979975000).

Υπόθεση καρμπόν και στη Θεσσαλονίκη
Θύμα απάτης έπεσε 79χρονη γυναίκα, από την οποία άγνωστος άρπαξε 5.100 ευρώ. Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο δράστης πλησίασε την ηλικιωμένη την ώρα που αυτή εκινείτο πεζή σε περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη και με το πρόσχημα ότι ο γιος της τού χρωστάει χρήματα από αγορά αξεσουάρ ηλεκτρονικού υπολογιστή, την έπεισε να κατευθυνθούν μαζί στο σπίτι της 79χρονης προκειμένου να εξοφληθεί το χρέος.

Έτσι κι έγινε, το θύμα του παρέδωσε τα χρήματα και στη συνέχεια έγινε «καπνός». Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Φάρσαλα:Επέστρεψε μεθυσμένος και προσπάθησε να κάψει ζωντανή τη γυναίκα του!

Τρίκαλα:Περπατούσε και τον βρήκε νεκρό δίπλα από το μηχανάκι του!

Ηράκλειο: Η κάμερα υπαλλήλου των ΕΛ.ΤΑ. άνοιξε το δρόμο για τη ληστεία των 100.000€!

Γιάννενα:Κατακρεούργησε περιπτερά και πέταξε το πτώμα σε νεκροταφείο-Ισόβια στον δολοφόνο!

Λαμία: Ενδοοικογενειακό… ξύλο και μαχαιριές – Τρία άτομα στο νοσοκομείο!

Ρόδος:”Μπορεί να της έβγαλα το μαγιό, αλλά δεν ήθελα να τη βιάσω”!

Ηράκλειο: Θρίλερ με το πόρισμα του ιατροδικαστή για το μακελειό!

Θεσσαλονίκη:Λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες – Έτρεχαν να σωθούν οι επιβάτες!

Εύβοια:Φτάνει τα 6 μέτρα, ζυγίζει ένα τόνο και…είναι άκακος-Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε