Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Φθιώτιδα:Νέα μήνυση κατά Γκλέτσου-Γυαλιά καρφιά το γραφείο του άγριου ξυλοδαρμού!

Η υπόθεση εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το γραφείο που ήρθαν στα χέρια ο Απόστολος Γκλέτσος με τον κ.Κυριακίδη…

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Στυλίδα οι υπαινιγμοί του δημάρχου Απόστολου Γκλετσου για παραβατικότητα και αποστήματα μέσα στο χωριό του Αϊ Βασίλη, την Παραμυθοχώρα, μετά τον άγριο καβγά με τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Ευάγγελο Κυριακίδη.

Το πρωί ο κ.Κυριακίδης έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν λίγα λεπτά μετά τον άγριο καυγά, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο και να καταλήξουν στο νοσοκομείο…
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr

Για πολιτικό καπρίτσιο κάνει λόγο ο κ.Κυριακίδης, που κατέθεσε μήνυση στο ΑΤ.Στυλίδας κατά του Απόστολου Γκλέτσου.«Κάποιοι ήθελαν να απομακρυνθώ από αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση που ήταν έμπευσή μου» δήλωσε στο lamiastar.gr. Οι δύο άνδρες πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο Λαμίας λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης αφού επέλεξαν να μην περάσουν την νύχτα στο νοσοκομείο. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Αργά χθές το απόγευμα (14-12-2011) ο εισαγγελέας διέταξε την λήξη της διαδικασίας του αυτοφώρου προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και θα ορισθεί τακτική δικάσιμος. Εναντίον του δημάρχου εκκρεμούν δύο μηνύσεις αφού εκτός από τον Ευάγγελο Κυριακίδη, μήνυση για εξύβριση, απειλή και κλοπή έχει καταθέσει και ο πατέρας του προέδρου, Γιώργος Κυριακίδης που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από τον Απόστολο Γκλέτσο στο ναυτιλιακό γραφείο που διατηρεί στην Στυλίδα.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κυριακίδη ο δήμαρχος εισέβαλλε ως μαινόμενος ταυρος στην επιχείρησή του προκαλώντας υλικές φθορές ενώ φεύγοντας πήρε μαζί του ένα laptop ιδιοκτησίας του γιού του.

Οι κάτοικοι της Στυλίδας έχουν μοιραστεί στα δύο με τους μεν να θεωρούν πως ένας δήμαρχος δεν πρέπει να φτάνει σε ακρότητες και τους δε να δείχνουν εμπιστοσύνη στο προσωπό του και να στηρίζουν την προσπάθειά του να καθαρίσει την πόλη από αρνητικά στοιχεία.

Την ίδια ώρα στο χωριό του Αη Βασίλη το παραμύθι συνεχίζεται με τους συνεργατες των δύο ανδρών που εμπνεύστηκαν το έργο αυτό να προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Από το πρωί αρκετά σχολεία επισκέφθηκαν το χωριό ανάμεσά τους και το Ειδικό Σχολείο. Δείτε το βίντεο του lamiastar.gr, για την υπόθεση…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε