Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Φθιώτιδα:Τα κλάματα της γιαγιάς, δεν άφησαν απαθείς τους αυτόπτες μάρτυρες…

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Ήταν μπροστά στην άγρια επίθεση ανηλίκων σε ηλικιωμένη και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους…

Όλα έγιναν στο κέντρο της Λαμίας, με πρωταγωνιστές τρεις ανήλικους τσιγγάνους, ηλικίας 10, 11 και 12 ετών. Θύμα τους μια 76χρονη γυναίκα που επέστρεφε στο σπίτι της. Οι δράστες την αιφνιδίασαν. Πετάχτηκαν  μπροστά της, την χτύπησαν και βούτηξαν την τσάντα που κρατούσε. 

Η άτυχη γιαγιά έπεσε στο πεζοδρόμιο τραυματισμένη και άρχισε να κλαίει. Τα δάκρυά της, έκαναν τους αυτόπτες μάρτυρες να αναλάβουν δράση. Πήραν στο κυνήγι τους ανήλικους και παράλληλα ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δράστες, ενώ οι δύο συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση και σε σύντομο χρονικό διάστημα τους εντόπισαν στο κέντρο της Λαμίας και τους συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και το απόγευμα συνέλαβαν τον 44χρονο πατέρα του 12χρονου και τον 36χρονο πατέρα του 11χρονου και του 10χρονου αδελφού του, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι αργά το απόγευμα, μετά από προφορική εντολή Εισαγγελικού λειτουργού , ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε