Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φτιάχνουν MONOPOLY με τη Θεσσαλονίκη! Θα είναι στα ράφια τον Οκτώβριο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η αυθεντική MONOPOLY, το πασίγνωστο επιτραπέζιο παιχνίδι αγοροπωλησίας ιδιοκτησιών που όλοι έχουμε αγαπήσει έρχεται στη Θεσσαλονίκη, για να δημιουργήσει την τοπική έκδοση για την πόλη.

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης καλούνται για τις επόμενες 4 εβδομάδες να λάβουν μέρος στη διαδικασία επιλογής των πιο αναγνωρίσιμων σημείων και τοποθεσιών της πόλης, τα οποία θα εμφανιστούν στο ταμπλό του παιχνιδιού. Η ειδική έκδοση θα είναι στα ράφια των καταστημάτων από τον προσεχή Οκτώβριο. Θα υπάρχουν τοπικές κάρτες αποφάσεων και κάρτες πιθανοτήτων, όπου οι λάτρεις του παιχνιδιού θα μπορούν για το συγκεκριμένο διάστημα να προτείνουν φράσεις και λέξεις που χρησιμοποιούνται ευρέως στη Θεσσαλονίκη και θα αποτελέσουν μέρος του παιχνιδιού.

Η έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού MONOPOLY Θεσσαλονίκης ακολουθεί την έκδοση της Αθήνας, όντας μια από τις 40 πόλεις που διακόσμησαν την παγκόσμια έκδοση του παιχνιδιού.

“Γίνε μέρος της ιστορίας της Θεσσαλονίκης μέσω της MONOPOLY. Η Ελλάδα ήταν στο επίκεντρό μας για πολύ καιρό με στόχο να δημιουργήσουμε μια τοπική έκδοση. Όλοι γνωρίζουμε τον πλούτο της Ελλάδας στον τομέα της ιστορίας, του πολιτισμού, της παράδοσης και της κληρονομιάς και τώρα έχουμε έναν πολύ καλό τρόπο να τα αναδείξουμε μέσα από το ταμπλό της MONOPOLY την Θεσσαλονίκη. Είναι όμορφη πόλη και σύντομα θα την απολαύσουμε μέσα από το παιχνίδι», τόνισε ο διευθυντής ανάπτυξης του παιχνιδιού, Λαζάρ Βούκοβιτς και συνέχισε: «Θέλουμε το παιχνίδι να βγάλει παράλληλα και κρυφά συναισθήματα, ίσως και ανταγωνιστικότητα. Δεν θέλουμε ο κόσμος να μένει κρυμμένος πίσω από τις οθόνες. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν με την επιλογή των τοποθεσιών, αρκεί να μας υποδείξουν την τοποθεσία στην σελίδα του facebook και κατόπιν ειδική ομάδα θα κάνει την επιλογή”.

“Καλωσορίζουμε την MONOPOLY Θεσσαλονίκης στην πόλη μας. Η διεθνοποίηση της πόλης προχωράει σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε να φέρουμε κόσμο στην πόλη μας και αυτό το παιχνίδι θα βοηθήσει σε αυτό», τόνισε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας για να συμπληρώσει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας: «Το παιχνίδι αυτό θα ενώσει τις οικογένειες. Μας δίνει παράλληλα την ευκαιρία να διαφημίσουμε τη Θεσσαλονίκη σε όλο τον κόσμο. Με αυτό τον τρόπο θα έρθουν περισσότεροι άνθρωποι στην πόλη μας. Σαφώς και στηρίζουμε ως περιφέρεια την συγκεκριμένη προσπάθεια”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε