Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Φυτείες με 733 δενδρύλλια κάνναβης στο Ρέθυμνο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί σε δύσβατη περιοχή και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βιλανδρέδο του Δήμου Ρεθύμνου, δύο φυτείες με 733 συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης συνελήφθησαν εντός του χώρου των φυτειών, δύο Έλληνες ηλικίας 40 και 36 ετών, οι οποίοι είχαν κατασκευάσει πρόχειρο παράπηγμα τη διαμονή τους, κατά τη διάρκεια ανάπτυξης των φυτειών.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr οι δράστες είχαν κατασκευάσει αυτοσχέδιο παρατηρητήριο σε κορυφή δένδρου, από το οποίο παρακολουθούσαν την ευρύτερη περιοχή.

Στην μια φυτεία βρέθηκαν τετρακόσια τρία δενδρύλλια κάνναβης, εκ των οποίων τα εκατόν είκοσι ένα ήταν αποξηραμένα, ενώ στην δεύτερη φυτεία τριακόσια τριάντα δενδρύλλια κάνναβης, εκ των οποίων τα εκατόν εξήντα ήταν αποξηραμένα.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε