Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΓΝ Λαμίας: Απελπισία! Γιατροί και νοσηλευτές έτρεχαν να αγοράσουν γάντια

κορονοϊός
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εικόνες ντροπής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, με γιατρούς και νοσηλευτές να είναι σε κατάσταση απελπισίας!

Σύμφωνα με το lamiareport, χθες νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό έτρεχε στα σούπερ μάρκετ για να πάρει γάντια, τα οποία δεν υπάρχουν στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα ο αξονικός τομογράφος συνεχίζει να παρουσιάζει συνεχώς τεχνικά προβλήματα. “Δυστυχώς στέλνουμε πολλούς ασθενείς στη Λάρισα για αξονικές και στα Τρίκαλα ή Καρδίτσα για μαγνητικές…”, έλεγε γιατρός του νοσοκομείου.

Παρά τον σάλο που έγινε πρόσφατα με την διακομιδή της βαριά τραυματισμένης κοπέλας στη Λάρισα, γιατί δεν λειτουργούσε ο αξονικός, ακόμα λύση για να αντικατασταθεί δεν βρέθηκε, ενώ -όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν το αντικείμενο- θα μπορούσε να δοθεί λύση.

“Σήμερα ένας πάρα πολύ καλός αξονικός στοιχίζει περίπου 750.000€. Υπάρχει η πίστωση των 250.000€ που είχε βγει από τον Σταϊκούρα για τον αξονικό. Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν αν δοθούν ως προκαταβολή και κάθε χρόνο να δίνουμε 100-150 χιλιάδες δόση. Τα ίδια χρήματα έτσι κι αλλιώς ξοδεύουμε ετησίως για τη συντήρηση και τις βλάβες του παλαιού αξονικού. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνουμε….”, αναρωτιόταν ένα από τα στελέχη του νοσοκομείου.

Πηγή: Lamia Report

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε