Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Γαμπρός ετών 81 και η νύφη 64 – Ο έρωτας “χτύπησε” τα ΚΑΠΗ Θεσσαλονίκης!

Ο γαμπρός (αριστερά) μαζί με τον κουμπάρο και πρόεδρο των ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης Λάζαρο Ζαχαριάδη - ΦΩΤΟ από το thestival.gr
Ο γαμπρός (αριστερά) μαζί με τον κουμπάρο και πρόεδρο των ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης Λάζαρο Ζαχαριάδη - ΦΩΤΟ από το thestival.gr

Λένε πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Η λαϊκή ρήση επιβεβαιώνεται πλήρως από την ρομαντική ιστορία του κυρίου Βασίλη και της κυρίας Σουζάνας που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως διαβάζουμε στο thestival.gr οι δυο τους ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων με τα δεσμά του γάμου, την περασμένη Τρίτη, βρίσκοντας την ευτυχία ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Ο κύριος Βασίλης είναι 81 ετών. Η κυρία Σουζάνα 64. Η ηλικία δεν στάθηκε εμπόδιο για τα δύο μέλη του 4ου ΚΑΠΗ Θεσσαλονίκης και έτσι οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στην Αγία Βαρβάρα Τούμπας.

Σύμφωνα με το thestival.gr γνωρίστηκαν στην παραλία της πιο ερωτικής πόλης του κόσμου, της Θεσσαλονίκης.
Τα βρήκαν από την πρώτη στιγμή. Ο έρωτάς τους προχώρησε μέσω των καθημερινών τους συναντήσεων στο ΚΑΠΗ της Τούμπας. Χωρίς να το πολυκαταλάβουν πήραν την μεγάλη απόφαση και χόρεψαν τον χορό του Ησαΐα.

Υπάλληλοι του ΚΑΠΗ και εθελοντές αποφάσισαν να στηρίξουν το ζευγάρι στο νέο του ξεκίνημα.
Το ζευγάρι για να ευχαριστήσει το ΚΑΠΗ που τους ένωσε ζήτησε από τον πρόεδρο του, Λάζαρο Ζαχαριάδη, να γίνει ο κουμπάρος. Εκείνος αποδέχτηκε την πρόταση χωρίς δεύτερη σκέψη.
Οι δυο τους αδιαφορούν για τα σχόλια του κόσμου. Αυτό που μετράει πλέον για τον κύριο Βασίλη και την κυρία Σουζάνα είναι το ότι νίκησαν τη μοναξιά με την αγάπη τους. Να ζήσουνε και να είναι ευτυχισμένοι.

Διαβάστε ακόμα:

Η ώρα των καρναβαλιστών στην Πάτρα – Το “τέρας της κρίσης” θα ανοίξει τη μεγάλη παρέλαση

Μυτιλήνη: Η φωτογραφία της ημέρας – Πλοίο ξυστά από τα βράχια σε θαλασσοταραχή!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Αυτοκτονία στην κρεβατοκάμαρα – Ούρλιαζε η γυναίκα του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε