Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Γαύδος: Επικήρυξε με 10.000 ευρώ αυτούς που κατέστρεψαν το… μποστάνι της! ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από flashnews
ΦΩΤΟ από flashnews

Μια απίστευτη εικόνα αντίκρισε την Δευτέρα του Πάσχα μια κάτοικος της Γαύδου, που πήγε στο μποστάνι της στον δρόμο προς το χωριό Καστρί του νησιού.

Τα καρποφόρα δέντρα που είχε φυτέψει με βάσανα και κόπους αλλά και σχεδόν όλα τα φυτά του κήπου, είχαν καταστραφεί από κάποιον άγνωστο. Η εκτίμηση των κατοίκων του νησιού είναι πως αυτή η καταστροφή, στο νησί των 60-70 μόνιμων κατοίκων, συνέβη μεταξύ της Μ.Παρασκευής και της Κυριακής του Πάσχα.

Δείτε τι αναφέρει η ίδια η παθούσα στο gavdosfm.gr, σε έκκλησή της για να βρεθεί ο δράστης και υπο τον τίτλο “Ολικός βανδαλισμός σε κήπο της Γαύδου απο άρρωστα μυαλά!”:

ΦΩΤΟ από flashnews

“Όλα αυτά τα δέντρα από το 2007 μέχρι σήμερα με πολύ κόπο και μόχθο προσωπική εργασία και μεροκάματα και με το λιγοστό νερό που υπάρχει στο νησί κατόρθωσα να κόψω καρπούς. Σε ορισμένα άτομα δεν άρεσε αυτό και τα κατέστρεψαν.

Παρακαλώ πολύ όλους τους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες του Πάσχα αν τυχόν είδαν κάποια ύποπτη κίνηση ή μπορούν να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία για το ποιος μπορεί να έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη να καλέσουν στο τηλέφωνο 6936333321 και 6932529937

ΦΩΤΟ από flashnews

Οποιαδήποτε πληροφορία θα μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και υπάρχει στη διάθεση μας το πόσο των 10.000 ευρώ σαν αμοιβή σε όποιον βοηθήσει να βρεθεί ο ένοχος! Γ Κατράκη (στέκι της Γωγώς)”

Πηγή: FlashNews

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε