Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Γάζωσαν” τεχνικό γραφείο στη Ναύπακτο

Φωτό από nafpaktianews.gr
Φωτό από nafpaktianews.gr

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα στην περιοχή του Ξηροπηγάδου, όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού άνοιξαν πυρ κατά τεχνικού γραφείου.

Το περισταστικό όπως αναφέρει το nafpaktianews.gr περιπλέκεται ακόμη περισσότερο αφού στο σημείο και παρά την επισταμένη έρευνα των αρχών δεν βρέθηκαν οι κάλυκες του όπλου οι οποίοι θα φανέρωναν και την ταυτότητά του.

Από την αστυνομία εκτιμάται πως το πιθανότερο είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε να είναι πολυβόλο κοντόκανο και οι ριπές να έπεσαν εν κινήσει, όσο οι δράστες επέβαιναν στη μηχανή.

Να σημειωθεί ότι όλες οι βολίδες βρήκαν στην τζαμαρία του τεχνικού γραφείου, ενώ δίπλα υπάρχει ένα μπαρ. Αυτό μπερδεύει περισσότερο τις αστυνομικές αρχές που διερευνούν αν οι σφαίρες προορίζονταν για το νυχτερινό κατάστημα.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του γραφείου ,αλλά είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση η αστυνομία,αφού ούτε πρόσωπα καταγράφηκαν,ούτε κάλυκες όπως προαναφέραμε βρέθηκαν στο σημείο.(προφανώς πυροβόλησαν με σακκούλα στο όπλο).

Διαβάστε επίσης: Ηράκλειο: Τους ξύπνησαν οι πυροβολισμοί!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε