Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιάννενα: Αλλοδαπός βίασε γυναίκα με νοητικά προβλήματα σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Γιάννενα: Αλλοδαπός βίασε γυναίκα με νοητικά προβλήματα σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Ο βιασμός επιβεβαιώθηκε από ιατροδικαστική εξέταση – Ο αλλοδαπός είχε κλέψει την ταυτότητα του θύματος και με αυτή έκλεισε το δωμάτιο του ξενοδοχείου…

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρικτή εμπειρία που πέρασε μια γυναίκα με νοητική στέρηση στα χέρια ενός αλλοδαπού, που την χρησιμοποίησε για να χορτάσει τις σεξουαλικές ορμές του στα Iωάννινα! Μάλιστα, ο αδίστακτος αλλοδαπός χρησιμοποίησε την αστυνομική ταυτότητα της άτυχης γυναίκας για να κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο της πόλης!

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το θύμα, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του Ινδού που ασέλγησε σε βάρος της και να καταφύγει στην Αστυνομία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της έγινε ιατροδικαστική εξέταση η οποία επιβεβαίωσε την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη και η έκθεση διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια.

Σαν να μην έφταναν όσα είχε κάνει στην άρρωστη  γυναίκα, ο αλλοδαπός προκάλεσε  προβλήματα με την συμπεριφορά του και στο ξενοδοχείο όπου συνέχισε να διαμένει, αναγκάζοντας τον ξενοδόχο να καλέσει την Αστυνομία!

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο Ινδός συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι, εκτός των άλλων, βρισκόταν παράνομα στην χώρα. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για όλα και, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή, διέταξε την προφυλάκισή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σαντορίνη:Θάνατος στην καλντέρα – Τραγωδία στον δρόμο για το λιμάνι!

Ρόδος:Κατακρεούργησαν γυναίκα στο σπίτι της-Την βρήκε νεκρή συγγενής της!

Θεσσαλονίκη: Ληστές με όπλα και μαχαίρια σε γειτονιές και δρόμους!

Αχαϊα:Η κίνηση…ματ που έκανε εστιάτορας για να αυξήσει την πελατεία του!

Εύβοια: Πάλεψε με τον ληστή που κακοποιούσε τη μάνα του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε