Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γιάννενα: Έπιασαν σωματέμπορους και 115 λαθρομετανάστες

Γιάννενα: Έπιασαν σωματέμπορους και 115 λαθρομετανάστες
Στα χέρια της αστυνομίας δεκάδες λαθρομετανάστες - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.02.2010 | 19:38
Πρώτη δημοσίευση: 08.02.2010 | 19:29

Πολλή δουλειά είχε το Σαββατοκύριακο η αστυνομία...

Πρόκειται για Αλβανούς λαθρομετανάστες που προσπάθησαν να μπουν στη χώρα μας, είτε πεζοί είτε με αυτοκίνητα. Οι σωματέμποροι ήταν συμπατριώτες τους και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης...

Στη γέφυρα Ράγιου Θεσπρωτίας, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν Αλβανό που μετέφερε με κλεμμένο αυτοκίνητο 5  λαθρομετανάστες. Συνελήφθησαν επίσης δύο ακόμα Αλβανοί που επέβαιναν σε δεύτερο αυτοκίνητο και ενεργούσαν ως προπομποί. 

Στο 1ο χλμ της εθνικής οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας αστυνομικοί συνέλαβαν έναν Έλληνα γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας με το αυτοκίνητό του τέσσερις λαθρομετανάστες.

Στο 7ο χλμ της εθνικής οδού Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων συνελήφθη ένας Αλβανός γιατί μετέφερε με το αυτοκίνητο του, τρεις συμπατριώτες του λαθρομετανάστες, έναντι χρηματικής αμοιβής. 

Στη διασταύρωση Δελβινακίου Ιωαννίνων η αστυνομία έπιασε δύο Αλβανούς που μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους, έναν συμπατριώτη τους λαθρομετανάστη. 

Τέλος, άλλοι 102 Αλβανοί λαθρομετανάστες συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο στην Ήπειρο και μέσω Κακαβιάς επαναπροωθήθηκαν στην πατρίδα τους.    Διαδώστε αυτό το άρθρο