Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιάννενα: Ναρκωτικά, όπλα και συλλήψεις…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δύο 29χρονοι συνελήφθησαν στα Γιάννινα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή…

Οι αστυνομικοί, αρχικά έκαναν έλεγχο στον ένα 29χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς, βάρους 543 γραμμαρίων, συσκευασμένη σε τρεις συσκευασίες, που ήταν τοποθετημένες μέσα σε σάκο. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες, από έναν άλλο 29χρονο και τις προόριζε για πώληση.

Σε έρευνα στο σπίτι τού 29χρονου προμηθευτή, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε χασίς βάρους 501 γραμμαρίων, μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε επίσης χασίς  βάρους 1,8 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο μάρκας Baikal, δεκατρία φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, έξι δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, ύψους από 50 έως 70 εκατοστά, στην αυλή του σπιτιού, και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα των δύο δραστών, ως μέσα διευκόλυνσης στη διακίνηση ναρκωτικών.

Εξάλλου, στην Πλατανιά Ιωαννίνων, συνελήφθησαν δύο κάτοικοι της περιοχής, ηλικίας 24 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Οι συλληφθέντες, σε δασώδη περιοχή μέσα σε ρεματιά, καλλιεργούσαν από κοινού 20 φυτά κάνναβης, ύψους από 50 εκατοστά έως 2,10 μέτρα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και 4 φυτώρια κάνναβης σε πλαστική γλάστρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε