Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Γιάννενα:Κατακρεούργησε περιπτερά και πέταξε το πτώμα σε νεκροταφείο-Ισόβια στον δολοφόνο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η στυγερή δολοφονία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο – Ο συνεργός του Αλβανού δράστη αναζητείται από την αστυνομία…

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το μικτό ορκωτό Δικαστήριο της Πρέβεζας σε 24χρονο Αλβανό για την άγρια δολοφονία περιπτερά στο Πέραμα Ιωαννίνων στις 30 Ιουνίου του 2006. Ο δράστης, αναζητούνταν από τις Αρχές, οι οποίες 6 χρόνια μετά, τον περασμένο Μάρτιο, τον συνέλαβαν στην Κακαβιά.

Σύμφωνα με τον ”Πρωινό Λόγο” κατά το διαβατηριακό έλεγχο στα σύνορα, διαπιστώθηκε από αστυνομικούς, ότι σε βάρος του 24χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ιωαννίνων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία. Άμεσα συνελήφθη και χθες (03-07-2012) καταδικάστηκε σε ισόβια. Ο 24χρονος σήμερα (τότε 18χρονος) δράστης, είχε και συνεργό, ο οποίος όμως αναζητείται ακόμη.

Το χρονικό της δολοφονίας
Η άγρια δολοφονία του 40χρονου περιπτερά στο Πέραμα, το καλοκαίρι του 2006, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές και χτυπήματα στο κεφάλι από τους δύο αλλοδαπούς στο περίπτερό του πάνω στην Εθνική Οδό στην είσοδο του Περάματος.

Το βράδυ της δολοφονίας, είχε κλείσει το περίπτερο λίγο πριν τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια μυστηριωδώς εξαφανίστηκε. Την επομένη μια γυναίκα εντόπισε το πτώμα κοντά στο νεκροταφείο του Περάματος. Οι δράστες του είχαν αρπάξει την είσπραξη της ημέρας και το αυτοκίνητο, με το οποίο εξαφανίστηκαν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Φάρσαλα:Επέστρεψε μεθυσμένος και προσπάθησε να κάψει ζωντανή τη γυναίκα του!

Τρίκαλα:Περπατούσε και τον βρήκε νεκρό δίπλα από το μηχανάκι του!

Ηράκλειο: Η κάμερα υπαλλήλου των ΕΛ.ΤΑ. άνοιξε το δρόμο για τη ληστεία των 100.000€!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε