Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Γιάννενα:Ο εφιάλτης της σερβιτόρας, ξεκινούσε όταν τελείωνε η δουλειά της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το ένοχο μυστικό του καταστήματος ξεσκεπάστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα…

Όλα συνέβαιναν σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Εκεί η ιδιοκτήτρια, ανάγκαζε την Ελληνίδα σερβιτόρα που είχε προσλάβει να εκδίδεται με εκλεκτούς πελάτες του καταστήματος, μόλις η καφετέρια κατέβαζε ρολά. Η ιδιοκτήτρια την εξέδιδε με 100€ και όπως διαπιστώθηκε κρατούσε τα χρήματα και απειλούσε τη γυναίκα πως αν μιλήσει και ειδοποιήσει την αστυνομία, θα την διαψεύσει και θα την απολύσει!

Τα όσα συνέβαιναν όμως, έγιναν γνωστά στην αστυνομική διεύθυνση της περιοχής, που αποφάσισε να αναλάβει δράση. Έτσι αργά χθες το βράδυ, αστυνομικός ντυμμένος με πολιτικά πήγε στην καφετέρια και αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις. Είδε έναν από τους πελάτες να συνομιλεί με την ιδιοκτήτρια και κάποια στιγμή, να της δίνει 100€. Τότε σηκώθηκε και τις πέρασε χειροπέδες.

Όπως διαπιστώθηκε η σερβιτόρα, στερείται πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος και ιατρικής εξέτασης από αρμόδια υγειονομική  αρχή.  Σε  έρευνα εντός του καταστήματος  βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 275 ευρώ, ενώ τόσο η ιδιοκτήτρια, όσο και η σερβιτόρα διανυκτέρευσαν σε αστυνομικό τμήμα της πόλης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Οι… ιδιαίτερες προτιμήσεις της πεθεράς διέλυσαν τον αρραβώνα!

Ηράκλειο:”Θα πληρώσουν και τα μωρά κοπέλια αν γυρίσει ο δολοφόνος”!

Λάρισα:Πνίγηκε όπως έτρωγε και η σορός του, ”ταξίδευε” στους δρόμους για 3 μέρες!

Πάτρα: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στα πόδια του δημάρχου – Δείτε φωτογραφίες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε