Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γιατρός του νοσοκομείου Λιβαδειας καταγγέλλει το… νοσοκομείο Θήβας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με σκληρά λόγια επιτίθεται στο ιατρικό, νοσηλευτικό αλλά και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου της Θήβας ο γενικός χειρουργός , επιμελητής Β΄ του νοσοκομείο της Λιβαδειάς Κωνσταντίνος Πλιακοστάμος.

Η καταγγελία έγινε με αφορμή έναν 17χρονο ασθενή που έπρεπε γρήγορα να χειρουργηθεί. Όμως, απο το νοσοκομείο Θήβας τον έστειλαν σε αυτό της Λιβαδειάς…

Όπως καταγγέλλει ο κύριος Πλιακοστάμος η εντολή για τη μεταφορά του, δόθηκε την ώρα που στο νοσοκομείο Λιβαδειάς δεν υπήρχε αναισθησιολόγος ενώ ο ίδιος ο γιατρός αδυνατούσε να εξυπηρετήσει το περιστατικό γιατί είχε ένα άλλο, επίσης σοβαρό περιστατικό σε εξέλιξη.
Καταγγέλλει ότι δεν τηρήθηκαν από το νοσοκομείο της Θήβας τα απαραίτητα, για την παραπομπή του στο νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Τελικά, όπως λέει στην επιστολή του, το περιστατικό του 17χρονου αντιμετωπίστηκε στο νοσοκομείο της Λιβαδειας, καθώς πήγαν εκεί γιατροί που κανονικά δε δούλευαν την ημέρα εκείνη.

“Πόσο πραγματικά θα εκτείθετο η υγεία του νεαρού ασθενούς αν αρνούμασταν κι εμείς ως νοσοκομείο την αντιμετώπιση του επικαλούμενοι το απόλυτα αληθές γεγονός της μη εφημερίας αναισθησιολόγου και ποια χειρουργική κλινική στην Αθήνα θα πειθόταν για την αντιμετώπισή του όταν ένας νομός ολόκληρος αδυνατούσε να το διεκπεραιώσει ως περιστατικό;” λέει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο γιατρός από το νοσοκομείο της Λιβαδειας, την οποία διαβάζουμε στο LamiaStar…

Ο γιατρός του νοσοκομείου της Θήβας έπραξε το σωστό, απαντά ο αναπληρωτής διοικητής του ιδρύματος Νίκος Σβίγγος…

Δείτε το βίντεο:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε