Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιούχαραν τον Σταθάκη στην Κοζάνη! Οργισμένοι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ [pics, vids]

ΦΩΤΟ από kozan
ΦΩΤΟ από kozan

– Επεισοδιακή είναι η επίσκεψη Σταθάκη στην Πτολεμαΐδα
– Από νωρίς εργαζόμενοι της ΔΕΗ τον περίμεναν έξω από την Περιφερεια
– Κρατούν πανό με συνθήματα κατά τη πώλησης της ΔΕΗ
– Μόλις έφτασε ο Υπουργός άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν
– Φωτογραφίες και βίντεο από τη “θερμή” υποδοχή Σταθάκη

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Eνέργειας επισκέπτεται σήμερα την Κοζάνη και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, που αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης τον… υποδέχθηκαν “θερμά”.

Από νωρίς, άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπου αυτή την ώρα ο κύριος Σταθάκης μιλάει στο έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο για τη ΔΕΗ…

Οι εργαζόμενοι κρατούν πανό ενώ η δύναμη της αστυνομίας είναι από νωρίς ισχυρή. Μόλις είδαν τον Υπουργό να πλησιάζει, άρχισαν να του φωνάζουν “Δεν πουλάμε! Δεν πουλιόμαστε”! και συνθήματα κατά της ιδιωτικοποίησης της επιχείρησης.

Κάποια στιγμή η κατάσταση άρχισε να “ξεφεύγει” όταν πήγε η κατάσταση να ξεφύγει, και τότε, σύμφωνα με το kozan.gr παρενέβη με φωνές, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, ο οποίος ζήτησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να περάσει, κανονικά, χωρίς” παρατράγουδα”, ο Υπουργός μέσα στο κτ;iριο, όπως και έγινε.

Λίγο πριν μπει στο εσωτερικό του κτιρίου, ο Γ.Γ. του Σωματείου Σπάρτακος, Σάκης Μάστορας, διάβασε μια μαντινάδα στον Υπουργό.

 

Οι εργαζόμενοι φοβούνται για τις θέσεις εργασίας τους αν και ο Υπουργός, νωρίτερα είπε οτι η κυβέρνηση βρίσκεται απέναντι σε δύσκολες αποφάσεις αλλά είναι αποφασισμένη να στηρίξει τη ΔΕΗ.

Με στοιχεία και φωτογραφίες από: ΑΝΤ1, kozanimedia, kozan.gr, LiveNews,

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε