Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Γρεβενά: Λύθηκε το μυστήριο με την 14χρονη που εξαφανίστηκε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αστυνομικοί πραγματοποιούσαν ελέγχους σε λεωφορεία του ΚΤΕΛ αναζητώντας μια «αδύνατη κοπέλα με μαύρα ρούχα»…

Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λάρισας, που χθες το απόγευμα εκτελούσε το δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη, βρέθηκε τελικά ένα 14χρονο κορίτσι που εγκατέλειψε το σπίτι της στα Γρεβενά, με αποτέλεσμα να την αναζητά η οικογένειά της.

Η ανησυχία του πατέρα, προκάλεσε την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Λάρισα, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν τελικά τη 14χρονη να ταξιδεύει μόνη της προς Θεσσαλονίκη, βάζοντας παράλληλα τέλος στην αγωνία της οικογένειας.

Το σχέδιο της 14χρονης που έφυγε από το σπίτι της θέλοντας να «γνωρίσει τον κόσμο», «χάλασαν» αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Λάρισας οι οποίοι ακινητοποίησαν το λεωφορείο στην οδό Σωκράτους και μετέφεραν τη μικρή στο αστυνομικό τμήμα, όπου χθες βράδυ την παρέλαβε ο πατέρας της.

Νωρίτερα αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ που αναχωρούσε για την Αθήνα, αναζητώντας μια «αδύνατη κοπέλα με μαύρα ρούχα».

Η 14χρονη, ανταλλάσσοντας μηνύματα με φίλο της που ζει στη Μυτιλήνη, έχοντας μαζί της τα απαιτούμενα χρήματα για τα εισιτήρια, έφυγε από το σπίτι της στα Γρεβενά χθες το πρωί για να βρεθεί στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, όπου θα ταξίδευε προς Θεσσαλονίκη και από εκεί για το νησί.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε