Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γρεβενά:Η γυναίκα που κινδυνεύει να πληρώνει το δήμο,μέχρι το 2024!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πρόκειται για επιχειρηματία που διανύει δύσκολες στιγμές λόγω της οικονομικής κρίσης…

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (26/11), συζητήθηκε και το θέμα που είχε να κάνει με την πλειοδοσία δημοτικού καταστήματος, από επιχειρηματία της πόλης των Γρεβενών με μηνιαίο μίσθωμα 3.300 ευρώ.

Στη συζήτηση, διαφάνηκε η πρόθεση από την πλευρά όλων των δημοτικών συμβούλων, όλων των παρατάξεων, να βοηθήσουν την συγκεκριμένη επιχειρηματία, να λύσει τη μίσθωση με το δυνατόν μικρότερο τίμημα, αφού η ίδια υποστήριξε πως δεν μπορεί να πληρώνει 3.300 ευρώ, ποσό που προσέφερε στη δημοπρασία που είχε γίνει.

Βασική όμως προϋπόθεση, είναι να υπογράψει με τον δήμο την σύμβαση όπου θα αποδέχεται το μίσθωμα και στη συνέχεια να προχωρήσει στη λύση της. Σε περίπτωση που κηρυχθεί έκπτωτη, στη επόμενη δημοπρασία, όποιος κι αν είναι ο μισθωτής που θα προκύψει, η ίδια θα αναγκαστεί να πληρώνει τη διαφορά του ποσού μέχρι αυτό να φτάσει το ποσό των 3.300 ευρώ.

Δηλαδή εάν για παράδειγμα το συγκεκριμένο ακίνητο μισθωθεί με 1.300 ευρώ, την διαφορά μέχρι τα 3.300 που είναι 2.000, θα την καταβάλει η ίδια για τα επόμενα 12 χρόνια της μίσθωσης. Σύμφωνα με το star-fm.gr, η συνεδρίαση διεκόπη και αναμένεται να συνεχιστεί εντός της ημέρας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πρέβεζα: Νταλίκα έπεσε στο κενό, από γέφυρα ύψους 7 μέτρων!

Κοζάνη:Τα βασανιστήρια του νεαρού ιδιοκτήτη, συνεχίστηκαν και μετά τη ληστεία…

Ηράκλειο:Αποβολές και ψυχολόγος στο σχολείο μετά τη συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών μαθητών!

Αλεξανδρούπολη:Αγέλη λύκων κατασπάραξε το κοπάδι με τα πρόβατα -Δείτε βίντεο!

Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός ο οδηγός και ο συνοδηγός!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε