Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Γρηγορόπουλος: Επεισόδια στο Βόλο μετά την πορεία

ΦΩΤΟ από το e-volos
ΦΩΤΟ από το e-volos

Σκηνικό μάχης στήθηκε στο κέντρο του Βόλου, όπου λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της πορείας μνήμης στον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, εξελίχθηκαν επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. Οδομαχίες, βόμβες μολότοφ και κρότου λάμψης, συνέθεταν το σκηνικό.

Νωρίτερα, τραπεζικά υποκαταστήματα και το υποκατάστημα του ΟΤΕ, βρέθηκαν στο στόχαστρο αγνώστων, που συμμετείχαν στην πορεία για την επέτειο μνήμνης στον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, 8 χρόνια μετά τη δολοφονία του στα Εξάρχεια.

Η πορεία, στην οποία συμμετείχαν μαθητές, φοιτητές, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικοτήτων και  αντιεξουσιαστές, ξεκίνησε και κατέληξε στον Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αφού νωρίτερα κινήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Κατά την διάρκεια της πορείας, άγνωστοι έσπασαν κάμερα τραπεζικού υποκαταστήματος επί της συμβολής των οδών Αναλήψεως και Ιωλκού, έκοψαν το καλώδιο κάμερας που βρίσκεται τοποθετημένη στο κτίριο του ΟΤΕ επί της οδού Ιωλκού και έσπασαν ταμπέλα τραπεζικού υποκαταστήματος επί της οδού Ιάσονος.

Στο λιμάνι του Βόλου και υπό τον φόβο επεισοδίων, βρίσκονταν νωρίτερα κλούβες των ΜΑΤ και οχήματα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.

Πηγή: e-volos

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε