Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Η 15χρονη πέθανε από το αλκοόλ γιατί ήπιε παραπάνω απ’ όσο θα άντεχε ένας ενήλικας!”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αποκαλυπτικός είναι μιλώντας στο Newsit ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της έφηβης. Η νεαρή κοπέλα είχε βγει με τους φίλους της να διασκεδάσει και κατέληξε νεκρή στην εντατική του νοσοκομείου ανήμερα το Πάσχα.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον θάνατο της έφηβης που βύθισε στο πένθος την πόλη ανήμερα το Πάσχα.

Η 15χρονη μεταφέρθηκε τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου από άτομα της παρέας της στο νοσοκομείο. Βγήκε για να διασκεδάσει αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο έχοντας χάσει τις αισθήσεις της.

Από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου χθες Κυριακή έχασε τη μάχη με το θάνατο.

Όπως δήλωσε στο Νewsit ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης που εξέτασε τη σορό της έφηβης: “αποκλείονται τα παθολογικά και τραυματικά αίτια θανάτου. Ειναι ξεκάθαρο πως η 15χρονη πέθανε από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που βαθμιαία την οδήγησε σε κώμα και στο θάνατο.  Σκεφτείτε πως ένα κορίτσι  με ύψος 1,55 και βάρος 45 κιλά κατανάλωσε τόσο πολύ αλκοόλ που δεν θα το άντεχε ούτε ενήλικας”.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες και έχουν ληφθεί   μαρτυρίες από μέλη της παρέας της καθώς και δείγματα από ποτά που σέρβιρε το μαγαζί στο οποίο βρέθηκε για να διασκεδάσει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε