Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Η Κρήτη τίμησε τον Βαρδή Βαρδινογιάννη – Έσυρε τον χορό η Όλγα Κεφαλογιάννη! [pics, vid]

Η Κρήτη τίμησε τον Βαρδή Βαρδινογιάννη – Έσυρε τον χορό η Όλγα Κεφαλογιάννη! [pics, vid]

Σε επίτιμο πρόεδρο της Παγκρητίου Ενώσεως αναγορεύτηκε απόψε σε τιμητική εκδήλωση ο Βαρδής Βαρδινογιάννης. Και ήταν όλοι εκεί!

Το “παρών” έδωσε όλη η οικογένεια Βαρδινογιάννη και πάρα πολλοί καλεσμένοι από τον χώρο των επιχειρήσεων, τις πολιτικής, της αυτοδιοίκησης αλλά και του πολιτισμού.

Στην προσωπικότητα και τις αξίες του Βαρδή Βαρδινογιάννη αλλά και της συζύγου του, Μαριάννας, έδωσε έμφαση η Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέροντας: “Πρόκειται για μια οικογένεια που έχει θρέψει επαναστάτες και ανιδιοτελείς πατριώτες οι οποίοι πάντα έβαζαν πάνω από όλα τον άνθρωπο. Θεματοφύλακας αυτής της τεράστιας κληρονομίας είναι ο θείος μου, Βαρδής Βαρδινογιάννης.”

Μάλιστα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν δίστασε να… σύρει τον χορό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε απονομή συμβολικών δώρων και συγκεκριμένα μια ιστορική φωτογραφία στην οποία -όπως ανέφερε και η κα Βαρδινογιάννη- απεικονίζονται ο πατέρας και η μητέρα του κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, ο βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου, ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης., ο Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου, Αμφιλόχιος και ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Ευγένιος. 

Πηγή: Flashnews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε