Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η διαμαρτυρία των εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη - ΦΩΤΟ

Η διαμαρτυρία των εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη - ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 02.08.2012 | 15:48
Πρώτη δημοσίευση: 02.08.2012 | 15:47

Απέκλεισαν συμβολικά του υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Ίωνος Δραγούμη.

Πρόκειται για εργαζόμενους στην Αγροτική Τράπεζα από τη Θεσσαλονίκη και άλλους νομούς της Βόρειας Ελλάδας (Ημαθία, Πιερία, Κοζάνη), οι οποίοι διαμαρτύρονται για την ιδιωτικοποίηση της τράπεζας.

"Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο γεγονός όχι μόνο σε ελλαδικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν ξανάγινε τέτοιο deal υπό τέτοιες προϋποθέσεις" δήλωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων της ΑΤΕ Σοφία Τσαλουχίδου.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αντιπροσωπεία των συγκεντρωθέντων, με επικεφαλής την κα Τσαλουχίδου, συναντήθηκε με τον διευθυντή του υποκαταστήματος της ΤτΕ στη Θεσσαλονίκη Αθανάσιο Τσιρώνη.

Στην αντιπροσωπεία μετείχε και ο γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) και εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε την ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ "διπλό έγκλημα" και ζήτησε την άμεση ανάκληση της απόφασης.

ΦΩΤΠ EUROKINISSI
ΦΩΤΠ EUROKINISSI

Είχε προηγηθεί προσυγκέντρωση των εργαζομένων στο κεντρικό υποκατάστημα της ΑΤΕ στην πλατεία Αριστοτέλους και πορεία στην οδό Τσιμισκή με κατάληξη το υποκατάστημα της ΤτΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Η τρόικα... φρέναρε τη συνάντηση απεργών ΑΤΕ-Στουρνάρα

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο