Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η ώρα του εισαγγελέα για το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

ΦΩΤΟ από το PatrasTimes
ΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Στο “μικροσκόπιο” των εισαγγελικών αρχών μπαίνει η “ναυαρχίδα” της δημόσιας υγείας στη Δυτική Ελλάδα, μετά την ύπαρξη καταγγελιών από μέρους εργαζομένων για παρανομίες σε ό,τι αφορά μια σειρά πράξεων που περιλαμβάνουν ακόμα και προμήθειες.

Σύμφωνα με το PatrasTimes, ο σχετικός φάκελος έχει διαβιβαστεί από τον απερχόμενο διοικητή της 6η ΥΠΕ και νέο γ.γ. του υπουργείου υγείας Γ. Γιαννόπουλου στην εισαγγελία, απ’ όπου αναμένεται να βγουν “λαβράκια”. Να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί καταγγελία από υπάλληλο του ΠΠΝΠ για τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο αλλά ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ η οποία ανατέθηκε σε συγκεκριμένο ανώτερο υπάλληλο, μετά από λίγο καιρό ο υπάλληλος που έκανε την καταγγελία μετακινήθηκε στην 6η ΥΠΕ, ο δε διοικητικός που ανέλαβε τη διενέργεια της ΕΔΕ μετακινήθηκε σε άλλο νοσοκομείο της περιοχή και η ΕΔΕ τέθηκε στο αρχείο.

Εκτός όλων των άλλων, το ερώτημα που τίθεται αφορά στο τι είναι διατεθειμένος να πράξει από το νέο του πόστο ο έως χθες διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας καθώς στο νοσοκομείο του Ρίου πληθαίνουν οι φωνές που κάνουν λόγο για περίεργες καταστάσεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι και το περιστατικό που συνέβη κατά την έλευση του υπουργού υγείας πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην Πάτρα, οπότε και κλήθηκαν εργαζόμενοι από νοσοκομεία της περιοχής να συμμετάσχουν σε συνάντηση.

Τότε ο διοικητικός υπάλληλος που είχε αναλάβει την επίμαχη ΕΔΕ και ο οποίος μετακινήθηκε πριν την ολοκληρώσει, βλέποντας κάποιους συναδέλφους του από το ΠΠΝΠ δεν άντεξε και απευθυνόμενος σε κάποιους από αυτούς είπε χαρακτηριστικά “εσείς εκεί στο Ρίο να προσέχετε γιατί έχετε και ορισμένα λαμόγια…”.

Πηγή: PatrasTimes

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε