Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η σύμβουλος του Πρωθυπουργού εξηγεί γιατί έκανε την αγωγή σε δημοσιογράφο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

H Βαγγελιώ Σχοιναράκη λέει ότι ο δημοσιογράφος κάνει εκστρατεία κατασυκοφάντησής της χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Η αγωγή, αφορά σχόλια που έκανε ο δημοσιογράφος στο Facebook

Όπως λέει λοιπόν η νυν σύμβουλος στο γραφείο του Πρωθυπουργού κυρία Σχοιναράκη σε δήλωσή της, την οποία διαβάζουμε στο FlashNews: 

“Ο δημοσιογράφος Αλέκος Ανδρικάκης τα δυο τελευταία χρόνια, επιδίδεται σε μία εκστρατεία κατασυκοφάντησής μου, χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Υπήρξε ανοχή από την πλευρά μου στα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης.

Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι χρησιμοποιεί και το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com, υπερβαίνοντας τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και κριτικής, για να διατυπώνει ονειδιστικούς σε βάρος μου υπαινιγμούς σε προσωπικό επίπεδο και ενθαρρύνει, τεχνηέντως, εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος μου από τους χρήστες του παραπάνω μέσου, πολλαπλασιάζοντας έτσι τη βλάβη της προσωπικότητάς μου.

Επειδή όλες αυτές οι ενέργειες είναι απαράδεκτες και όσα διατυπώνει είναι εντελώς ανυπόστατα -και το γνωρίζει-, διότι υπάρχουν τα αντίστοιχα έγγραφα που αποδεικνύουν τις αποδοχές μου κλπ,

Και επειδή, σε μια ευνομούμενη πολιτεία, δεν έχω άλλο τρόπο να προστατεύσω τον εαυτόν μου και την οικογένειά μου από τέτοιες συμπεριφορές, προσφεύγω όπως όλοι οι πολίτες, ενώπιον των Ελληνικών Δικαστηρίων, προκειμένου να έχει και ο ίδιος τη δυνατότητα να υποστηρίξει επίσημα όλα όσα αναφέρει.

Είμαι υποχρεωμένη να προβώ σ’αυτή την δήλωση, γιατί και σήμερα, χρησιμοποιώντας τα μέσα ενημέρωσης, προσπαθεί να συνεχίσει τις συκοφαντίες, διαστρεβλώνοντας μάλιστα, το ουσιαστικό περιεχόμενο της προσφυγής μου.”

Διαβάστε ακόμα: Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κάνει αγωγή σε δημοσιογράφο λόγω… Facebook

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε