Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηγουμενίτσα: Μπουλντόζες ισοπέδωσαν καταυλισμό λαθρομεταναστών!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Περισσότερα από τριάντα παραπήγματα και σκηνές καταστράφηκαν ενώ συνελήφθησαν όσοι παράνομοι μετανάστες βρίσκονταν στο χώρο…

Δύο ημέρες μετά τις διαδοχικές συναντήσεις που είχαν στην Ηγουμενίτσα, ο δήμαρχος και οι φορείς της πόλης με τον υπουργό προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, και την υφυπουργό Εργασίας, Άννα Νταλάρα, για το οξύ μεταναστευτικό πρόβλημα στην περιοχή, η αστυνομία το πρωί προχώρησε σε «εκκαθαριστική» επιχείρηση στον κάμπο του Λαδοχωρίου.

Συγκεκριμένα, ισχυρή αστυνομική δύναμη, μαζί με συνεργεία του Δήμου και μπουλντόζες, ισοπέδωσαν τον καταυλισμό των παράνομων μεταναστών. Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την ικανοποίησή τους διότι, όπως υποστηρίζουν, το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζαν προβλήματα από την παρουσία και τη δραστηριότητα των παράνομων μεταναστών.

Τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αστυνομία ετοιμάζει ανάλογη επιχείρηση στο δάσος, όπου υπάρχει ο δεύτερος καταυλισμός των παράνομων μεταναστών, απέναντι από την είσοδο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε