Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηγουμενίτσα: Νέες συλλήψεις διακινητών και λαθρομεταναστών

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένας ακόμη Ιρακινός διακινητής λαθρομεταναστών, 38 χρόνων συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, μεταφέροντας με το αυτοκίνητό του 3 Αφγανούς και ένα ανήλικο παιδί.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο ο 38χρονος επέδειξε πλαστή άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου ενώ βρέθηκαν πέντε ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και τρία πλαστά διαβατήρια Βουλγαρίας στα οποία ήταν επικολλημένες οι φωτογραφίες των διακινούμενων, με σκοπό να μεταβούν στην Ιταλία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 38χρονος διακινητής, έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, για τις οποίες είχε δηλωθεί απώλεια στις 26 Αυγούστου στο Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα Αττικής.

Επιπρόσθετα αναζητούνται δύο ακόμη άτομα, ένας Ιρακινός και ένας Αφγανός, οι οποίοι προμήθευσαν τους παράνομους μετανάστες με τα πλαστά διαβατήρια έναντι του ποσού των 16,000 ευρώ, καθώς και ένας ακόμα αλλοδαπός, ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο, τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια κατασχέθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

Στο μεταξύ, ένας ακόμη Αφγανός συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, γιατί με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία. Κι αυτός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε