Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ηγουμενίτσα: Προφυλακίζεται ο πυροσβέστης που σκότωσε τον φίλο της γυναίκας του

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Ηγουμενίτσας πέρασε το μεσημέρι για να απολογηθεί ο 59χρονος κατ’ ομολογία δράστης, που τα ξημερώματα της Πέμπτης πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα 48χρονο άνδρα στο Λαδοχώρι, τραυματίζοντας και τη 47χρονη σύζυγό του, που βρισκόταν μαζί με το θύμα.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 59χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. Συντετριμμένος και μετανοιωμένος, υποστήριξε πως δεν είχε βούληση να σκοτώσει και απέδωσε το τραγικό συμβάν στην “κακιά στιγμή “στον οικογενειακό “Γολγοθά”που βίωνε.

Ο δράστης και η σύζυγός του αν και δεν βρίσκονταν σε διάσταση, είχαν επισκεφθεί δικηγόρο για να προχωρήσουν στην έκδοση συναινετικού διαζυγίου. Σημειώνεται πως χθες το απόγευμα σε στενό οικογενειακό κύκλο και μέσα σε κλίμα οδύνης, με τραγικά πρόσωπα την σύζυγο και τα δύο του παιδιά, το θύμα οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.

Η σύζυγός του δράστη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείου Φιλιατών, όπου μέχρι τις μεσημεριανές ώρες υπήρχε διακριτική αστυνομική προστασία.

Πηγή: epirus-tv-news

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε