Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ηγουμενίτσα: Συγκλονίζει το ερωτικό έγκλημα – Πυροσβέστης σκότωσε τον άντρα που έπιασε με τη γυναίκα του [pics]

thespro.gr
thespro.gr

Ο πυροσβέστης πυροβόλησε και σκότωσε τον 49χρονο πατέρα δύο παιδιών. Πυροβόλησε και τη γυναίκα του στα πόδια, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο…

Οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη τα ξημερώματα έξω απο γυμναστήριο της περιοχής, όταν 59χρονος πυροσβέστης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε έναν 49χρονο άνδρα που βρισκόταν σε αυτοκίνητο μαζί με τη σύζυγό του, την οποία επίσης πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια. Η τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών ,όπου και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς.

Το θύμα και η σύζυγος του δράστη είχαν φτάσει έξω από το γυμναστήριο με διαφορετικά αυτοκίνητα και λίγη ώρα μετά έφτασε και ο σύζυγος που έγινε δολοφόνος. Το κακό έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η σύζυγος του 59χρονου πυροσβέστη κατέβηκε απο το αυτοκίνητό της και κατευθυνόμενη προς το άλλο αυτοκίνητο, λίγο πριν επιβιβαστεί σε αυτό, δέχθηκε πυροβολισμό στα πόδια απο τον σύζυγό της.

Στη συνέχεια το κυνηγετικό όπλο του 59χρονου στράφηκε προς τον 49χρονο άνδρα. Τον πυροβόλησε και τον σκότωσε ακαριαία. Ο 49χρονος και η σύζυγος του δράστη γνωρίζονταν από παλιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης ήταν πεπεισμένος πως διατηρούσαν σχέση και η ζήλια το τελευταίο διάστημα είχε θολώσει το μυαλό του.

Τραγικές φιγούρες στην ιστορία τα 2 παιδιά του δράστη 19 και 21ος ετών, καθώς και του θύματος που είναι 16 και 18 ετών αντίστοιχα. Μετά το έγκλημα ο δράστης παρέμεινε στον χώρο και παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Οδηγήθηκε σε τμήμα και άρχισε να δίνει κατάθεση για το έγκλημα που διέπταξε.

Πηγή: epirus-tvepiruspost.gr,  thespro.gr

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε