Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ηλεία: Αλάνθαστος ο Κάλιμαν – Ο αστυνομικός σκύλος έβαλε σε μεγάλους μπελάδες θείο και ανιψιό [vid]

ΦΩΤΟ από youtube
ΦΩΤΟ από youtube

Ο αστυνομικός σκύλος που βλέπετε δεν κάνει λάθη. Για εκείνον όλες οι αποστολές εκτελούνται ταχύτατα…

«Λαβράκι» έβγαλε ο αστυνομικός σκύλος – ανιχνευτής ναρκωτικών «Κάλιμαν» και οδήγησε τους «συνεργάτες» του αστυνομικούς στη σύλληψη ενός 44χρονου διακινητή ναρκωτικών, χθες το μεσημέρι, στην Κυλλήνη. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι που ζούσε ο 44χρονος με τον 24χρονο ανιψιό του. Στην έρευνα – που έγινε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού – συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος – ανιχνευτής ναρκωτικών «Κάλιμαν» που ποτέ δεν κάνει λάθος.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βρήκαν και κατάσχεσαν: 951 γραμμάρια χασίς διαμοιρασμένη σε τρία πλαστικά σκεύη, 2,9 γραμμάρια της ίδιας ουσίας σε νάιλον συσκευασία, ένα τσιγάρο με μίγμα καπνού και κάνναβης, ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα χασίς, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 100 μικρές νάιλον συσκευασίες που χρησιμοποιούνται για τον διαμοιρασμό των ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε βάρος του 44χρονου συλληφθέντα σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη επίσης και ο 24χρονος ανιψιός του 44χρονου, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή μικροποσότητας χασίς. Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο σποτ της Ελληνικής Αστυνομίας, για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, πρωταγωνιστής ήταν ο ο αστυνομικός σκύλος – ανιχνευτής ναρκωτικών, «Κάλιμαν» συμβουλεύοντας τους πολίτες να μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά…

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε