Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηλεία: Αντιδράσεις για τα καμώματα του παπα…φασαρία!

Ηλεία: Αντιδράσεις για τα καμώματα του παπα…φασαρία!

Ξυλοδαρμοί, ύβρεις, απειλές και συχνές επισκέψεις στο αστυνομικό τμήμα για έναν ιερέα από την Αμαλιάδα…

Ο βίος και η πολιτεία του ιερέα από την Αμαλιάδα, θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σενάριο ταινίας. Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο ιερέας,αφού πρώτα είχε ξυλοκοπήσει την εν διαστάσει συζυγό του, έπεσε με ταχύτητα πάνω σε δύο νέα παιδιά που επέβαιναν σε μηχανάκι και αφού τα τραυμάτισε σοβαρά, έβαλε όπισθεν, σήκωσε χειρόφρενο εν κινήσει και εξαφανίστηκε.

Τότε είχε πει στους αστυνομικούς πως έφυγε από το σημείο του συμβάντος διότι το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να κινείται απειλητικά εναντίον του. Οι μάρτυρες όμως ήταν κατηγορηματικοί: Ο παπάς άρχισε να μαρσάρει κι έφυγε από το σημείο πριν καλά-καλά βγουν από την πόρτα των σπιτιών τους για να δουν τι έχει συμβεί.

Όπως αναφέρει η iliatora.gr ο συγκεκριμένος ιερέας κάθε τρεις και λίγο “φιλοξενείται” στο Α.Τ. Αμαλιάδας λόγω των επεισοδίων που προκαλεί. Στα πρόσφατα κατορθώματα του παπά συγκαταλέγονται και οι οδηγικές του… επιδόσεις. Κινούμενος με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και κάνοντας απότομους ελιγμούς, αποτελεί κίνδυνο- θάνατο για όποιον βρεθεί στο διάβα του. Ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά που παίζουν στους στενούς δρόμους των χωριών.

Κάτοικοι της περιοχής, κυρίως γονείς, ζητούν από την πολιτεία να απομακρύνει τον ιερέα, αφού όπως λένε συχνά-πυκνά κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε