Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ηλεία: Απίθανες εικόνες μετά από ανατροπή νταλίκας – Ο οδηγός της σώθηκε από θαύμα!

ΦΩΤΟ από patrisnews.com
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Άγιο είχε ο οδηγός της νταλίκας που μετέφερε περίπου 13 τόνους καρπούζια και η οποία ανατράπηκε…

χθες το πρωί (31-05-2016) στην επαρχιακή οδό Ρουπακίου- Αρχαίας Ηλιδος, χωρίς ευτυχώς να τραυματισθεί ο οδηγός ή κάποιος διερχόμενος οδηγός. Η νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες και Έλληνα οδηγό, έφυγε από γεφυροπλάστιγγα που μόλις είχε ζυγιστεί λίγο έξω από το Ρουπάκι με κατεύθυνση την εθνική οδό. Δύο χιλιόμετρα μετά την γεφυροπλάστιγγα και ένα χιλιόμετρο πριν την διασταύρωση με Αμαλιάδα-Τραγανό, ο οδηγός για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια τρελή πορεία.

Πρώτα φεύγει από το δρόμο, μπαίνει δεξιά της οδού στα χωράφια όπου υπάρχει κατηφορική κλίση, προχωρά λίγα μέτρα, το φορτίο ήδη έχει μετατοπισθεί στα δεξιά και το όχημα έχει αρχίσει να παίρνει επικίνδυνη κλίση προς τα δεξιά. Ο οδηγός προσπαθεί απεγνωσμένα να επαναφέρει το βαρύ όχημα. Εκείνο έχει ήδη ανατραπεί προς τα δεξιά και σέρνεται στο αντίθετο ρεύμα της μικρής επαρχιακής οδού, περνά στα απέναντι χωράφια και εκεί σταματά την τρελή πορεία του.

Ο δρόμος έχει γεμίσει καρπούζια και είναι ευτύχημα που εκείνη την στιγμή (λόγω προχωρημένης ώρας) δεν υπήρχε κίνηση άλλων οχημάτων. Σε διαφορετική περίπτωση θα θρηνούσαμε θύματα. Ο θόρυβος από την ανατροπή του βαρέως οχήματος ξύπνησε κατοίκους της περιοχής οι οποίοι και ενημέρωσαν την αστυνομία, ενώ ήδη στο σημείο είχαν σταματήσει τρία τέσσερα οχήματα που κινούνταν στην οδό. Οι οδηγοί αλλά και κάτοικοι του Ρουπακίου αναζήτησαν τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος είχε βγεί μόνος του από το κουβούκλιο χωρίς κανένα απολύτως τραύμα.

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε