Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηλεία: Αποκαλύψεις για την επιλεκτική σπείρα με τα Hi Lux – Είχαν χτυπήσει 22 φορές!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Από την Ηλεία άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι με την σπείρα που έκλεβε μόνο φορτηγάκια TOYOTA Hi Lux και πάλι από την Ηλεία έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη των δραστών.

Μια σπείρα που είχε κλέψει σύμφωνα με πληροφορίες 22 φορτηγάκια αυτού του τύπου, κυρίως από ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Οι δράστες φέρονται να έχουν εμπλακεί ακόμη, σε ληστείες και κλοπές σε σπίτια, όμως δεν υπάρχουν κάποια δεδομένα από την προανάκριση που έχουν διενεργήσει οι Αρχές στην Ηλεία, που να τους συνδέουν με ανάλογα περιστατικά στο νομό. Οι πρώτες συλλήψεις ήρθαν μετά από καταδίωξη ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών από τα Μακρίσια όπου τα ξημερώματα της Πέμπτης δύο από τους δράστες έκλεψαν ένα αρκετά παλιό αυτοκίνητο ΙΧ φορτηγό μάρκας Hi Lux ΤΟΥΟΤΑ.

Οι κλοπές των αυτοκινήτων αυτής της μάρκας απασχολούσαν αρκετούς μήνες τις Αρχές. Είχαν καταγραφεί τουλάχιστον από το Φθινόπωρο πάνω από είκοσι περιπτώσεις. Από αυτές οι 16 στη νότια και κεντρική Ηλεία και οι άλλες έξι στη βόρεια πλευρά του νομού. Συγκεκριμένα η σπείρα είχε «χτυπήσει» στις περιοχές Πελόπιο, Αρχ. Ολυμπία, Κρέστενα, Αστράς, Λαμπεία, Λάλα, Μακρίσια, Καλυβάκια, Ζαχάρω, Φιγαλεία, Ανδρίτσαινα στη νότια και κεντρική Ηλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Λάρισα: Τραγωδία σε σπίτι φοιτητών – Πέθαναν δύο και χαροπαλεύουν άλλοι τρεις από αναθυμιάσεις – Φωτό και βίντεο!


Πάρος: Ξύλο, χημικά και ”γαλλικά” σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!

Ρέθυμνο: Χαροπαλεύει φοιτητής – Πανικός και αίμα μέσα και έξω από μπαρ!

Γρεβενά:”Prison Break” σε μπάνιο νοσοκομείου – Ο ασθενής δεν αργούσε τυχαία…

Κρήτη: Απειλές και κατάρες για τον δολοφόνο και βιαστή 85χρονης γριούλας!

Αχαϊα: ”Τους τρώνε” οι κάμπιες – Με αλλεργικό σοκ μαθητές και δάσκαλοι δημοτικού!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε