Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ηλεία: Διαρρήκτες που πηγαίνουν με φορτηγό και δεν αφήνουν τίποτα!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ιδιαίτερη αίσθηση στους αστυνομικούς προκαλούν οι τελευταίες διαρρήξεις στο νομό…

Στην Ανδραβίδα και την Δαφνιώτισσα Πηνείας, οι κλέφτες πήγαν με φορτηγό για να μεταφέρουν τόσα πράγματα. Κανονική μετακόμιση έκαναν αφού άδειασαν τα σπίτια από κάθε τι που υπήρχε μέρα. Στην Ανδραβίδα οι δράστες δεν τα κατάφεραν στο πρώτο παράθυρο που προκάλεσαν φθορές και συνέχισαν στο δεύτερο από το οποίο κατάφεραν να μπουν στο σπίτι. Πήραν τα χρυσαφικά, αξίας περίπου 10.000 ευρώ, πήραν και το λάπτοπ και δεν σταμάτησαν εκεί.

Όλες οι μικρές ηλεκτρικές συσκευές της κουζίνας μπήκαν στο στόχαστρο μαζί με τις κατσαρόλες και τα πιάτα, την ηλεκτρική σκούπα, το καλοριφέρ λαδιού, την τηλεόραση, το ψυγείο, και τρόφιμα από τον καταψύκτη. Και επειδή ήταν άπληστοι στο αυτοκίνητο που ήταν απ΄έξω σταθμευμένο έσπασαν το τζάμι για να πάρουν και το radio-cd με τα ηχεία.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, στη Δαφνιώτισσα μια εξοχική κατοικία «άδειασε» από τους διαρρήκτες. Κουζίνα, πλυντήριο, σόμπα, καλοριφέρ, φριτέζα, καφετιέρα, τηλεόραση, ότι βρήκαν το πήραν και έκαναν και μια επίσκεψη στην αποθήκη. Από εκεί αλυσοπρίονο, θαμνοκοπτικό, εργαλεία, μοτέρ, κομπρεσέρ και ότι άλλο βρήκαν και εκεί, έκανε «φτερά».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε